23948sdkhjf

Fire nyttige råd inden en plastikoperation

Det er muligt at få foretaget ændringer ved ens krop.

De fleste af os går hver dag med tanker om ting, som vi gerne vil ændre ved vores krop. Mulighederne for sådanne ændringer er gennem de seneste år kun blevet større, og det er blevet mere og mere acceptabelt at søge hjælp hos plastikkirurger. Går du med tankerne om at få forstørret dine bryster, ændret proportionerne på dine læber eller noget helt tredje, kommer der her fire gode råd, inden du starter processen. 

Søg efter det rigtige hospital og kirurg
Det er i Danmark ikke muligt at få tilskud til eller blive kosmetisk opereret på offentlige hospitaler, medmindre der er tale om operationer, som skal rette op på en fysisk gene som eksempelvis nedfaldne øjenlåg. Du skal altså derfor selv søge efter det sted, hvor du vil have foretaget din operation. I den forbindelse er det vigtigt, at du husker, at privathospitalet, du vælger, kommer til at danne rammerne for dit resultat.

Det er samtidig vigtigt at have i tankerne, at den kirurg, du vælger, ikke blot skal være registreret hos Sundhedsstyrelsen for at kunne udføre indgrebet, men at der også skal være en god dialog mellem dig og kirurgen, for at I kan finde den perfekte løsning til dine behov. Det kan derfor være en god ide at tage kontakt til flere forskellige kirurger, før du vælger. 

Tag ikke til udlandet
Det er ikke svært at finde en udenlandsk kirurg, som er villig til at lave en billig brystforstørrende operation. Men du skal huske, inden du bestiller en flybillet, at du ikke er forsikret i udlandet, og at retningslinjerne sat hos Sundhedsstyrelsen ikke gælder uden for Danmarks grænser. 

Spørg ind til din behandling
Inden du begynder på rejsen mod drømmekroppen, er det vigtigt, at du husker at stille spørgsmål. Spørg ind til din behandling og hvad prisen, du betaler, egentlig dækker. Er det et indgreb, som kræver en indlæggelse? Kommer operationen til at foregå under fuld bedøvelse eller kun lokalt? Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er du garanteret, skulle der være en komplikation under operationen eller efterfølgende i din helingsproces? Hvilken type af implantater er inkluderet i prisen, hvis du skal have en brystforstørrende operation? Er der opfølgende samtaler efter operationen for at diskutere helingsprocessen, og hvis ja, er de så med i den pris, som du har betalt? Der er altså mange informationer, som du ville kunne få brug for, inden du går i gang med den egentlige operation. 

Se før og efter billeder
Har du fundet den kirurg, som du føler dig tryg ved, er det stadig vigtigt at huske, at alle menneskekroppe er forskellige. En operation foretaget på én kvinde giver ikke nødvendigvis det samme resultat for en anden kvinde. Du kan derfor spørge efter før og efter billeder af kvinder, som ligner dig og derved skabe et større grundlag for, hvordan resultatet af din operation kommer til at se ud. Du skal samtidig sikre dig, at disse før og efter billeder er resultat af den samme kirurg, som du er gået i dialog med. Dette sikrer dig endnu et udgangspunkt for dit resultat. 

Skriftlige informationer om de rigtige materialer
Du vil få en masse informationer igennem den indledende tid op til din operation. Det er derfor en god ide at få alle informationer, som bliver givet, på skrift. Dette inkluderer materiale om operationen og eventuelle bivirkninger samt komplikationer. Det er samtidig vigtigt at sørge for, at det implantat, som bliver brugt i operationen, er godkendt af FDA (De amerikanske sundhedsmyndigheder) eller er ‘CE’ mærket.

De gode tips er leveret af AK Nygart, Ny Østergade 12, 1101 Købehavn K, Tlf.: 70 27 57 57.

Send til en kollega

0.031