23948sdkhjf

Volvo forhandler om Viking Lastbiler

Viking Lastbiler A/S, Viborg, som blev købt af Volvo Danmark A/S 1. september i år, er nu gjort til genstand for forhandlinger mellem Volvo og Volvos eksisterende forhandlere i Jylland.

Viking Lastbiler A/S, Viborg, som blev købt af Volvo Danmark A/S 1. september i år, er nu gjort til genstand for forhandlinger mellem Volvo og Volvos eksisterende forhandlere i Jylland.



– Carsten Abel, administrerende direktør for Volvo Lastvogne Danmark A/S, afviser, at Viking Lastbiler A/S er sat til salg, men præciserer, hvad der p.t. er under opsejling: - Salget af Viking Lastbiler er ikke et mål i sig selv. Derimod har vi som mål hurtigst muligt – og inden årets udgang – at have en klart defineret plan for, hvordan den strategiske opdeling af Jylland skal være i fremtiden. Og vi er i den behagelige situation, at vi som de største kan sidde for bordenden og vælge, om vi ønsker en løsning med private partnere eller om vi foretrækker at køre med egne afdelinger. Derfor er det ikke et mål i sig selv, at Viking Lastbiler skal sælges, men det er vores målsætning, at vi hurtigst muligt kan betjene Volvos kunder i Jylland på den bedst mulige måde og samtidig sikre vores medarbejderes arbejdspladser.

- Volvo ønsker ikke at indgå i et delejerskab med nogen, fortsætter Carsten Abel. - Vi mener, Jylland skal inddeles i to, højst tre distrikter. I dag har vi to ud af fire centralt placerede faciliteter, og hvis vi beslutter os til ikke at ændre den situation, vil tidshorisonten for ændringerne være kort. Ellers er det ikke sikkert, den nye plan kan være gennemført inden årets udgang.

Forhandlingerne om Viking Lastbils skæbne føres af Claes Nilsson, Volvo AB, Gøteborg, der har det overordnede ansvar for udviklingen af Volvos europæiske forhandlernet.

-----

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078