23948sdkhjf

Gang i opbygningerne hos Kaj's Autoværksted

En styrkelse af Renault Trucks sælgerkorps først på året smitter nu af i Randers

En styrkelse af Renault Trucks sælgerkorps først på året smitter nu af i Randers



Når der bliver solgt nye Renault lastvogne i det øst-midtjyske område betyder det ofte me-re beskæftigelse til det østjyske Renault serviceværksted, Kaj's Autoværksted i Randers. Virksomheden er samtidig en opbygger-virksomhed og har for tiden god gang i opbygger-arbejdet.

Indehaveren Kaj V. Pedersen har drevet sit værksted gennem 36 år.

Firmaet blev etableret helt tilbage i august 1968 som et blandet person- og lastbilsværk-sted og er serviceværksted for Renault Trucks for anden gang.

Første gang var fra 1985 og til 1990. Anden periode startede i 1991, efter at man i den mellemliggende periode med mindre held havde forsøgt sig med en anden forhandler. Styrkelsen af Renaults sælgerkorps for nylig har for Kaj's Autoværksted betydet, at der er dukket flere opgaver op.

Flere end sidste år

Tidligere har man bygget en fem seks nye trækkere op hvert år. I år har Randers-firmaet således allerede passeret seks færdige trækkere

- Og der er flere på vej, udtaler Kaj V. Pedersen til Trans Inform.

- Opbygningsopgaverne består både af færdige trækkere som f.eks. montering af lad. Vi laver dog ikke selv de lad der monteres. Det lader vi underleverandører om siger Kaj V. Pedersen.

Del af en flåde

I alt er der beskæftiget fire svende, en lærling, en halvdags kontordame, indehaveren Kaj V. Pedersen og fru Pedersen, der arbejder på halv tid.

- Kundekredsen består af en hel masse faste og gennem mange år trofaste kunder. Vi ser-vicerer og laver opbygningsarbejde til alle mærker, siger Kaj V. Pedersen.

Der er netop blevet leveret tre nye Renault Magnum trækkere ud af en samlet ordre på syv styk til vognmandsfirmaet Børge Legaard & Søn i Viborg.

De nye vogne er alle af typen Magnum E-tech 440 4x2 trækkere og indgår i en flåde i to firmaer på i alt 32 trækkende enheder.

Indehaver af Børge Legaard & Søn, vognmand Poul Legaard, siger til Trans Inform, at de nye Renault Magnum afløser et tilsvarende antal IVECO-trækkere, og at de nye trækkere fortrinsvis skal benyttes til transportopgaver i det nordiske område og til/fra Italien.

-----

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094