23948sdkhjf

Hapag-Lloyd forventer positivt 2021

Generalforsamling godkender alle foreslåede beslutninger.

Hapag-Lloyd AG’s aktionærer godkendte for nylig med det krævede flertal alle punkter på dagsordenen, der blev sat under afstemning på den virtuelle generalforsamling. Dette omfattede anvendelse af nettoresultatet og derved betaling af et udbytte på 3,50 euro per aktie.

- På trods af coronaviruspandemien opnåede vi et rekordresultat sidste år og tjente vores kapitalomkostninger for første gang i et årti. Vi er derfor meget glade for, at vores aktionærer igen vil kunne drage fordel af et udbytte, siger Rolf Habben Jansen, administrerende direktør for Hapag-Lloyd AG og tilføjer:

- Samtidig har vi fået en god start på det nuværende år takket være den vedvarende meget stærke efterspørgsel efter containertransport, og vi forventer også meget højere resultater for regnskabsåret 2021 som helhed.

Aktionærerne godkendte også forslaget om genvalg af Nicola Gehrt og Karl Gernandt til bestyrelsen for Hapag-Lloyd AG. Som chef for Group Investor Relations i TUI Group har Nicola Gehrt med sig mange års erfaring inden for investor relations og økonomiske forhold og har været medlem af bestyrelsen siden august 2016. Karl Gernandt har omfattende industriel og ledelseserfaring som bestyrelsesformand i Kühne Holding AG og har været medlem af bestyrelsen for Hapag-Lloyd AG siden marts 2009.

- Jeg er glad for, at Nicola Gehrt og Karl Gernandt er blevet genvalgt til bestyrelsen som repræsentanter for aktionærerne. Begge er yderst fortrolige med virksomheden, hvilket gør det muligt for os problemfrit at fortsætte det meget energiske og konstruktive samarbejde gennem de seneste år, siger Michael Behrendt, formand for bestyrelsen i Hapag-Lloyd AG.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174