23948sdkhjf

Fjord Line indleder jagten på ny topchef

Ny CEO skal føre rederiet videre i historisk svær tid.

Det norske passager- og fragtrederi Fjord Line indleder nu jagten på selskabets kommende topchef.

I sidste uge offentliggjorde Fjord Line selskabets planer om at afskedige yderligere 140 medarbejdere som resultat af coronapandemiens rejsebegrænsninger, der har ramt rederiet ekstremt hårdt. Samtidig meddelte Fjord Line, at der var indledt en proces med henblik på at finde en afløser for Rickard Ternblom på posten som administrerende direktør.

Således har Fjord Line nu offentliggjort stillingsopslaget, hvor rederiet blandt andet spørger: ”Er du klar til at føre Fjord Line videre til næste niveau?”.

I stillingsopslaget lyder det blandt andet:

”Fjord Line er et moderne og innovativt færgeselskab, der har oplevet en stærk vækst, både inden for operationel, kommerciel og økonomisk præstation. Den positive udvikling er et resultat af strategiske investeringer, ny tonnage og nye ruter kombineret med øget viden om kunder, der fokuserer på rejseprodukter og tjenester til både passagerer og fragtkunder. Fjord Line fokuserer på optimering, professionalisering og digitalisering af virksomheden gennem hele værdikæden og kunderejsen”.

Yderligere lyder det:

”Vores nye CEO skal have kapacitet til at håndtere en lang række opgaver. En kontinuerligt skiftende markedsplads og kundekrav udfordrer aktuelle forretningsmodeller, og den administrerende direktør bør sætte ambitioner og retning for virksomheden, stille spørgsmålstegn ved status quo og udforske nye udviklingsveje. Evnen til at drive implementering af strategiske, kommercielle og operationelle initiativer og sikre, at bæredygtighed bliver en integreret del af Fjord Lines strategi og kultur, er vigtige fokusområder”.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14