23948sdkhjf

Mærsk styrker den canadiske forsyningskæde

Indgår aftale med Canadian Pacific Railway om nye omlastningsfaciliteter i Vancouver.

Det canadiske godsbaneselskab Canadian Pacific Railway Limited (CP) og Mærsk har indgået aftale om at bygge og drive omlastnings- og distributionsfaciliteter i Vancouver.

Ifølge CP vil aftalen betyde en betragtelig reduktion af lastbiler fra nærliggende containerhavne til markedet i Vancouver, da CP vil transportere containerne til og fra havneterminalerne via bane. Mærsks ambitioner er at etablere en mere bæredygtig forsyningskæde, hvilket flugter med CP’s initiativer for bekæmpelse af klimaforandringer. Kombinationen af de to selskabers ambitioner giver effektiv og langsigtet intermodal løsning for kunderne, siger Keith Creel, præsident og administrerende direktør i CP:

- CP’s unikke jordbesiddelser i Vancouver gør os i stand til at markedsføre en første af sin slags omlastningsfacilitet, der skaber fremragende muligheder for bæredygtig vækst. Sammen med Mærsk, det førende shippingselskab, vil vi forandre intermodal transport i Nordamerika, siger Keith Creel.

Omar Shamsie, præsident i Maersk Canada:

- Denne aftale installerer mere agile forsyningskædemuligheder og kapacitet til og fra Vancouver for vores nordamerikanske kunder. Markedspladsudsving, e-handelskrav og omnichannel-fulfillment tester alle selskaber – så denne integrerede logistikløsning med CP vil helt klart løfte forsyningskædens ydeevne, siger Omar Shamsie.

Ledig lagerkapacitet har der ikke været meget af i Vancouver i 2020, og kombineret med høje udnyttelsesgrader på Vancouver-havnene har det betydet, at der har været pres på forsyningskædens ydeevne i området, lyder det.

- Vi anvendte vores globale integratorstrategi for at forenkle den nuværende situation og skabe flere end-to-end forsyningskædeløsninger ved at reducere mængden af multimodale overdragelser, siger Omar Shamsie.

Omlastningsfaciliteten vil være operationel i løbet af 2021, lyder det.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125