23948sdkhjf

Hollændere samler bane-kæde

Lancerer sammen med Nunner Logistics direkte baneservice Duisburg-Amsterdam.

Med virkning fra 20. august har det hollandske rederi Samskip sammen med landsmændene i Nunner Logistics lanceret en ny, direkte baneservice mellem Samskips baneterminal i Duisburg og TMA Terminal i Amsterdam. Til at begynde med etableres forbindelsen med to ugentlige afgange i hver retning. En frekvens der stiger til tre fra september.

Nunner Logistics opererer ugentlige frekvenser fra de kinesiske byer Xi’an og Changsha til Dusiburg, og den nye frekvens tilføjer en ny dimension til Samskips short sea service-forbindelse til den norske vestkyst og for afskibere, der bruger selskabets tre gange ugentligt afgange til Hull og Tilbury.

Den højfrekvente banetransport vil også forbedre adgangen til short sea services til Sverige, Danmark, Polen, Italien og Tyrkiet, siger David Besseling, chef for UK Trade hos Samskip.

- Vi er glade for at lancere denne manglende forbindelse i vores netværk og tilbyde et endnu stærkere intermodalt produkt. Kombinationen af Samskips bane- og short sea service netværk skaber en række effektive langdistance intermodale services for en bæredygtig dør-til-dør løsning. Sammen med vores partnere ser vi frem til at øge frekvensen og den geografiske rækkevidde yderligere, siger David Besseling.

Erik Groot Wassink, director Special Products hos Nunner Logistics:

- Nunner Logistics transporterer mange containere fra Kina til Storbritannien på den nye silkevej, hvor de fleste tog ankommer til Duisburg uden en passende intermodal forbindelse videre til de hollandske havne, der har forbindelse til Storbritannien. Denne nye service lægger bro over den kløft og sikrer en sund intermodal forbindelse for gods bestemt til Storbritannien. Det er også en fremragende intermodal tilføjelse for vores services mellem Holland, Storbritannien og CIS-landene, siger Erik Groot Wassink.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125