23948sdkhjf

Stena Line indsætter hav-lastbil i det britiske

”Seatruck Panorama” tilføjer fragtkapacitet til ruterne mellem Belfast og Liverpool/Heysham.

Passager- og fragtrederiet Stena Line indsætter nu fragtskibet ”Seatruck Panorama” på ruterne mellem nordirske Belfast og engelske Liverpool/Heysham.

Fjernede kapacitet

På grund af det store fald i fragtvolumenerne som følge af coronapandemien tog man hos Stena Line i foråret den beslutning at tage et fragtskib ud af selskabets frekvens, hvilket havde den naturlige konsekvens, at kapaciteten og frekvensen faldt.

Nu oplyser rederiet imidlertid, at det vil chartre et ro/ro-skib for at styrke fragtkapaciteten på ruterne Belfast-Liverpool og Belfast-Heysham. I løbet af sommermånederne har Stena Line noteret en stigning i fragtefterspørgslen og vurderet, at den ekstra kapacitet er nødvendig frem mod den traditionelt travle efterårssæson samt med tanke på den forventede aktivitetsstigning, inden brexit-overgangsperioden efter planen udløber ved udgangen af 2020.

Fragtskibet Seatruck Panorama forventes at opstarte operation 2. september og vil udføre ti ugentlige sejladser mellem Belfast og Liverpool/Heysham. Seatruck Panorama vil tilføre 28 procent ekstra fragtkapacitet på ruterne, hvor den ugentlige frekvens desuden øges fra 46 til 56.

Paul Grant, trade director (Irish Sea) hos Stena Line:

- Tilføjelsen af et syvende skib til vores operationer i Belfast vil bidrage til at øge frekvens, kapacitet og give os større operationel fleksibilitet. Dette ekstra skib kan operere på ruterne til Liverpool og Heysham og sikre, at vi bedre kan matche efterspørgslen og kravene fra kunderne. Det har været en meget udfordrende tid for fragtbranchen, men vi er overbevist om, at vi ved at have denne ekstra kapacitet til rådighed på disse vigtige handelsruter mellem England og Nordirland kan tilbyde et forbedret sejladsprogram til vores kunder, siger Paul Grant.

I januar 2021 styrker Stena Line yderligere fragtkapaciteten mellem Belfast og Liverpool med indsættelsen af den nybyggede Stena Embla, der vil erstatte den mindre Stena Mersey.

- På trods af alle de udfordringer, vi selv og vores kunder møder, fortsætter Stena Line med at udvikle Belfast-hubben med disse spændende tilføjelser til flåden, siger Paul Grant.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11