23948sdkhjf

DSV udvider air charter-netværket

Fem nye en-vejs og en tur-retur ruter styrker DSV Panalpinas air charter netværk.

DSV Panalpina udvider nu sit air charternetværk - der tilbyder kontrolleret lastkapacitet på betydende handelsveje og pålidelige transittider.

Det oplyser logistikgiganten i en pressemeddelelse.

DSVs air charter-netværk drager fordel af ved at kombinere nogle af verdens største lufthavne sammen med mindre belastede lufthavne som Luxembourg, Huntsville (Alabama, USA) og Macau.

Det sikrer ifølge DSV Panalpina hurtigere turn around tider på jorden og reducerer derfor også  risikoen for forsinkelser.

DSV designer og leder også ground handling, hvilket angiveligt sikrer korte transittider og komplet kontrol fra dør til dør.

- I en tid med mange forstyrrelser i fragtnetværkerne på grund af coronavirus har vores luftcharter-netværk givet vores kunder stabilitet og bevist deres værdi, siger Mads Ravn, der er chef for indkøb af luftfragtskapacitet i DSV.

- Vi er glade for, at kunderne nu kan drage fordel af vores førsteklasses service på andre vigtige handelsveje med vores nylige udvidelse, siger Mads Ravn.

Pharma- og andet højværdigods

Netværket er ifølge DSV Panalpina ideelt til håndtering af særlige fragter såsom farmaceutisk og medicinsk udstyr, mikrochips, olie- og gas-indvindingskomponenter i overstørrelse, farlig gods samt andet højværdigods.

DSV Panalpina har kunnet udvide netværket ved at gå sammen med en række førende globale fragtselskaber for at udvide netværket, der nu også at omfatter:

Macau (Hong Kong) til Mexico City (én vej)

Frankfurt til Mexico City og Guadalajara (tur-retur)

Hong Kong til Taipei (én vej)

Taipei til Huntsville (én vej)

Hong Kong til Seoul (én vej)

Seoul til Sao Paolo (én vej)

DSV-charternetværket tegner sig for mindre end 5pc. af DSVs globale volumen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114