23948sdkhjf

DTL ekskluderer TS-Transport

Har ikke modtaget efterspurgt redegørelse i verserende sag om mulig ulovlig cabotagekørsel.

Brancheorganisationen DTL Danske Vognmænd har besluttet at ekskludere medlemsvirksomheden TS-Transport A/S, der er under efterforskning i sag om mulig ulovlig cabotagekørsel.

Efter sagen kom frem i medierne, har DTL anmodet TS-Transport om en redegørelse i sagen, men TS-Transport havde frem til svarfristens udløb den 3. juli 2020 valgt ikke at komme med en sådan redegørelse, lyder det fra DTL.

”Eksklusionen sker med udgangspunkt i offentlige udtalelser fra politiet, herunder at virksomheden har været under efterforskning som mistænkt for gentagne gange at have kørt ulovlig cabotagekørsel; at virksomhedens kontor som led i efterforskningen er blevet ransaget; at der ved ransagningen er fundet dokumenter, der tyder på, at det udenlandske datterselskab til TS-Transport A/S har kørt et betydelige antal ulovlige cabotagekørsler i Danmark af et sådant omfang, at det kan udløse et bødekrav i millionstørrelsen samt at politiet har tilbageholdt to af virksomhedens biler som sikkerhed for bødekravet”, lyder forklaringen fra DTL.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125