23948sdkhjf

Gebrüder Weiss – nu på den sydlige halvkugle

Koncernen etablerer sig i Australien og New Zealand.

Fra 1. juli 2020 vil den østrigske logistikkoncern Gebrüder Weiss for første gang nogensinde være repræsenteret på den sydlige halvkugle med åbningen af nationale datterselskaber i Australien og New Zealand.

De nye faciliteter får luft- og søfragt som primære fokusområder.

Skridtet er en del af selskabets globale strategi om at udvikle nye markeder og udvide det eksisterende netværk i Østasien og Oceanien, lyder det fra Michael Zankel, regional chef for Østasien/Oceanien hos Gebrüder Weiss:

- Når vi kommer ind på markederne i Australien og New Zealand, vil vi primært fokusere på importen fra asiatiske, amerikanske og europæiske markeder, siger han.

Tidligere i juli åbnede Gebrüder Weiss endnu et kontor i Seoul, Sydkorea. De nye lokationer i Australien og Sydkorea er en væsentlig tilføjelse for selskabet internt i Østasien/Oceanien regionerne, hvor selskabet nu er repræsenteret på 35 lokationer.

- Det vigtige er at etablere overbevisende forsyningskæder i fremtiden baseret på vores langvarige erfaring i logistikmarkedet. I den sammenhæng sørger vi også for at forbinde os med hurtigtvoksende transportaktiviteter i Asien og skabe synergier, når det gælder effektiv udnyttelse af transportkapaciteter, siger Michael Zankel.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125