23948sdkhjf

- ITD føjer spot til skade

Erik Østergaard går i rette med ITD, som han mener slår plat på COVID-19 situationen.

DTL-direktør Erik Østergaard går i sin leder i det nye nummer af ”Danske Vognmænd” i rette med ITD, som han mener slår plat på COVID-19 situationen ved igennem annoncer i landsdækkende aviser at bilde befolkningen og politikerne ind, at man ikke kan gennemføre en præcisering af godskørselsloven på grund af coronakrisen.

- For at redde deres ubetydelige arbejdsgiverforening, som er langt fra toneangivende på det danske transportmarked, fylder de det offentlige rum med fake news og slår plat på den alvorlige situation, Danmark står i. Man skulle ikke tro, at man kunne agere så takt- og smagløst. Dermed har ITD igen bidraget til at ”tale erhvervet ned” – netop som det stod stærkere end længe. Først lægger de som organisation hus til Kurt Beier, H.P. Therkelsen og konsorter, som afsløres i alvorlige lovovertrædelser. Og derpå bruger de COVID-19 som begrundelse for ikke at gennemføre nødvendig og relevant lovgivning i Danmark, siger Erik Østergaard.

Han lover afslutningsvist i lederen DTL’s medlemmer, at DTL Danske Vognmænd fortsat konsekvent ”vil afsløre og afdække de mekanismer, de julelege og de udspekulerede bestræbelser, der foregår i visse virksomheder og organisationer og på den løndumping og konkurrenceforvridning, der ødelægger erhvervets image”, som det lyder.

Carina Christensen har over for Transport Tidende ikke ønsket at kommentere Erik Østergaards leder.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172