23948sdkhjf

Ny dansk udlejningsplatform vil skabe vækst i provinsen

Dette indhold er sponsoreret

I Danmark findes der mange udlejningsplatforme for biler og andre køretøjer, men hos mange af disse er der ofte en skævvridning i mellem pris og service. Måske afskrækker bekymringer som eksempelvis frygten for at beskadige det lejede køretøj, benzinpriserne eller besværet med afhentning, samt aflevering af det lejede produkt, dig så meget at du aldrig har turdet overveje at leje en bil? Netop disse problemstillinger har Oscars Biludlejning for øje og de stræber derfor efter at gøre op med den hidtil herskende måde at leje biler på i Danmark. 

Mange muligheder med et lejet køretøj

Det brede sortiment af biler og andre slags køretøjer som Oscars Biludlejning stiller til rådighed sikrer at du altid kan leje lige netop det køretøj du står og mangler. Udvalget af biler rammer bredt - over alt lige fra personbiler til trailere og flyttebiler. Din mulighed for at finde netop det du søger og har brug for er altså enorm. Udlejningen af køretøjer i landets mere end 95 udlejningsplatforme henvender sig først og fremmest til landets borgere. Måske du står og mangler en trailer eller en flyttebil for at klare det praktiske arbejde, eller mangler en personbil så du kan besøge familien i den anden ende af landet. Udlejningen appellere dog ligeledes til både danske eller udenlandske kunder, der ønsker fleksibelt og frit at kunne bevæge sig rundt i landet og komme fra A til B, uden at være afhængig af offentlig transport eller lignende.

Altid fleksibel afhentning

Når du har udvalgt det rette køretøj for netop dit ønskede behov og på det rette udlejningstidspunkt er det blot at afhente køretøjet. Med de mere end 95 udlejningsplatforme HejOscar.dk har til rådighed er der med garenti mulighed for afhentning tæt på dig, så du derigennem kan sikre dig den mest optimale udnyttelse af dit lejemål inden for den valgte periode. De 95 udlejningspltforme er spredt over hele landet, så ingen skal føle sig snydt.

Billeje til en fair pris

For Oscars Biludlejning er, det at kunne sikre den mest fordelagtige pris i sammenhæng med den enkelte kundes ønsker og behov, deres vigtigste mål. Derfor fokuseres der både på at bringe priserne for kortsigtede leje og de mere langsigtede lejemål ned, samt indrette betalingsordningen bedst muligt efter lejemetoden. Helt konkret er der sikret priser helt ned på 249,- pr. dag, hvis du blot står og mangler en personbil en en enkelt eller få dage. Derudover udbydes der også abonnementpriser fra 99,- pr. dag i lejeperioder på minimum 28 sammenhængende dage. Gennem denne tilgang formår Oscars Bilservice altid at målrette prissætningen til kundens behov.

Efter at have læst denne artikkel er du med sikkerhed blevet en anelse klogere på den lange række af fordele du kan have ved at leje en bil eller en anden slags køretøj. Hos HejOscar.dk samles faktorer, som lave priser, stort og bredt udvalgt, samt ikke mindst muligheden for fleksibel afhentning i en af de 95 afhentningssteder.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078