23948sdkhjf

Transportproblemer påvirker verdens største sportsbegivenheder

Dette indhold er sponsoreret

Det er nok ikke gået manges ører forbi, at der er en epidemi - og nu faktisk pandemi - i gang på verdensplan. Coronavirussen har sat en brat stopper for nærmest hele verdenssamfundet og -økonomien. Det har selvfølgelig også indflydelse på en sektor som transport, som i mange dele af verden er helt lammet for tiden.

Ser man på de største begivenheder i verden, både inden for sport, underholdning og andet i den retning, er alt også sat på pause. Koncerter aflyses, fodboldkampe spilles for tomme stadioner, og diverse shows udsættes.

Champions League er påvirket

Ser man på nok den største klubturnering i verden inden for fodbold, Champions League, er denne også meget påvirket af situationen med corona. I ottendedelsfinalerne blev flere kampe spillet for tomme stadions. Herunder blev både Valencia mod Atalanta spillet uden publikum. Her endte tv-seerne hjemme i stuerne dog med at blive forkælet. Kampen endte nemlig med en målfest, hvor hele 7 mål blev scoret af de to hold. Det var Atalanta, der trak det længste strå, da de endte med at vinde 4-3, på mål alle scoret af stjernen Ilicic.

I en af Europas største byer, Paris, blev verden igen gjort opmærksom på den globale krise. Her spillede PSG mod tyske Dortmund, i en kamp som publikum ellers kunne have nydt meget. Her gik pariserne nemlig videre med en sejr på 2-0, på mål af blandt andre Neymar. Hvis du er interesseret i at se favoritterne i ligaer som Champions League, kan du benytte en unibet bonus , som du kan læse mere om her. Ofte finder man nogle af de bedste odds her.

Hvad betyder det?

Det betyder helt konkret og nede på jorden mange ting. Som mange ved, er corona-epidemien ved at sætte en stopper for den måde, som mange mennesker normalt omgås. Det handler både om familier, det handler om venner, det handler om at overhovedet at kunne gå til undervisning eller kunne gå på arbejde.

I forlængelse af det ovenstående, fortsætter kampe i international fodbold med at blive aflyst. Blandt andet kommer flere kampe i ottendedelsfinalerne i Europa League til enten at blive aflyst eller udsat, eller spillet for tomme stadions.

Således har den spanske klub Getafe meldt ud, at de ikke har tænkt sig at rejse til Italien for at spille deres kamp mod den norditalienske klub Inter FC. Det har præsidenten for klubben udtalt. Han har sagt, at han ikke ønsker at sætte spillernes helbred og sikkerhed i fare. Derfor bliver Getafe hjemme.

Samtidig kommer den engelske magtklub Manchester United FC også til at spille en kamp for lukkede døre, når de rejser til Østrig for at spille Europa League. Her kan de nemlig se frem til blot at spille fodbold for tv-seerne.

Fremtiden: hvad byder den på?

Det er svært at spå om, hvornår denne epidemi vil ende. Det har som bekendt sat en stopper for den måde, som mennesker normalt omgås og lever deres liv. Indtil videre er Danmark sat i “karantæne” i 14 dage, men det er selvfølgelig sandsynligt at denne periode forlænges markant. Det er nemlig ikke realistisk, at inddæmme en så voldsom smittesygdom på blot 2 uger.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078