23948sdkhjf

Corpus Christi holder motoren kørende

Den store amerikanske energihavn er klassificeret som ”kritisk infrastruktur”.

Den store amerikanske energihavn Port of Corpus Christi i staten Texas holder åben under coronakrisen for at levere kritisk infrastruktur, som det er beskrevet af den amerikanske sikkerhedstjeneste CISA (Department of Homeland Security’s Cybersecurity & Infrastructure Security).

I forbindelse med Donald Trumps opdaterede “Coronavirus Guidance for America” har CISA udviklet “Essential Critical Infrastructure Workers”-listen, der inkluderer – men ikke begrænses af – medicin og sundhedsydelser, telekommunikation, informationsteknologisystemer, forsvar, fødevarer og landbrug, transport og logistik, energi, vand og spildevand, ordenshåndhævelse og offentlige arbejder.

Definitionen af kritisk infrastruktur – som beskrevet i ”USA Patriot Act of 2001 (42 U.S.C.5195c(e))” – er ”systemer og aktiver, fysiske eller virtuelle, så vitale for USA, at inhabilitet eller ødelæggelse af sådanne systemer og aktiver vil have en svækkende indvirkning på sikkerhed, nationaløkonomisk sikkerhed, national folkesundhed eller -sikkerhed, eller en kombination af disse”.

Port of Corpus Christi opfylder definitionen som en virksomhed inden for kritisk infrastruktur og har derfor et særligt ansvar for at fortsætte operationerne under coronakrisen.

- Som en vigtig gateway for amerikansk energi til andre stater og vores globale allierede og handelspartnere har vi et særligt ansvar over for vores kunder og interessenter om at fortsætte forretningsoperationerne med så minimale virkninger som overhovedet muligt, samtidig med at folkesundheden og -sikkerheden er i højsædet, siger Sean Strawbridge, administrerende direktør i Port of Corpus Christi.

- Disse er i sandhed urolige tider, vi navigerer i. Men vi er forpligtet til at beskytte både liv og levebrød ved at afbøde risici gennem passende screeningsprocesser og social distancering, samtidig med at kritiske tjenester og infrastruktur fungerer så normalt som muligt, siger han.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125