23948sdkhjf

Topsikkert pakhus

Broekman Logistics udvider i logistikområdet Venlo.

Hollandske Broekman Logistics og ejendomsudviklingsselskabet Heylen Warehouses har åbnet nyt, ultramoderne pakhus i det store logistikområde i hollandske Venlo.

Pakhuset omfatter i alt 65.000 kvadratmeter; lagerområdet er 53.000 kvadratmeter med over 10.000 kvadratmeter mezzanin og 2.500 kvadratmeter kontorlokaler.

- Vi er stolte over nu også at være lokaliseret i Venlo og bidrage til at styrke logistikken i Limburg-provinsen. Denne triple-AAA højprofils lokation er ideelt placeret – pramterminalen og baneterminalen samt A67 og A73 er tæt på vores sted. Udvidelsen af pakhuskapacitet i Venlo er en del af Broekman Logistics’ vækststrategi, siger Willem Jan van Amersfoort – managing director for Warehousing & Distribution hos Broekman Logistics.

Pakhuset skiller sig særligt ud, da det er etableret med opbevaring og håndtering af farligt gods for øje.

Ralph Caspanni, administrerende direktør i Heylen Warehouses:

- Dette pakhus bruges til at oplagre anderledes materialer end et normalt pakhus. Bygningen er egnet til oplagring og håndtering af store mængder og en variation af farligt og ikke-farligt gods. Det ultramoderne pakhus er designet til at være 30 cm. vandtæt og har specielle industrielle døre med væskebarrierer for at forhindre alle former for læk ind i miljøet. Yderligere er to slukningssystemer tilgængelige, et til vand og et til gas, eftersom nogle produkter ikke må komme i kontakt med vand. Pakhuset er også opdelt i sektioner, så gods i andre områder er upåvirket i tilfælde af ulykker. Disse foranstaltninger er nødvendige for at sikre menneskers, gods’ og miljøets sikkerhed, siger han.

På lang sigt skulle det nye pakhus generere omkring 300 job, lyder det.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127