23948sdkhjf

- Jeg er ikke enig i kritikken

ITD-formand Gert Jakobsen mener dog, Therkelsen-bekymringen er et sundhedstegn.

- Det er frit for alle at samle fuldmagter, men fremgangsmåden er ikke set før – den er lidt speciel. Det allerbedste ville jo være, hvis medlemmerne selv møder op til generalforsamlingen og bruger deres stemme. Så vinder den rigtige mand på dagen.

Ordene kommer fra Gert Jakobsen, bestyrelsesformand i brancheorganisationen ITD, der tager til genmæle oven på den kritik, ITD er mødt af fra et af organisationens store medlemmer – transportvirksomheden H. P. Therkelsen.

I et brev til en række af ITD’s større medlemsvirksomheder udtrykker Mogens Therkelsen, ITD-formand i årene 2004-2012, og dennes søn Peter Therkelsen, administrerende direktør i H. P. Therkelsen, bekymring over ITD-bestyrelsen, der ”har glemt, hvad organisationen står for”, som det lyder. Man opfordrer de store medlemsvirksomheder til at bakke op om en mere ”harmonisk sammensætning” i organisationens bestyrelse, hvor fokus i højere grad er at varetage interesserne hos de transportører, der har international kørsel som primære forretningsområde.

- Jeg er ikke enig i, at den nye bestyrelse har vendt op og ned på ITD’s politik, og jeg er heller ikke enig i, at der er kommet et mindre fokus på internationale transporter, siger Gert Jakobsen til Transport Tidende og tilføjer, at han glæder sig til at drøfte sagen på den kommende generalforsamling.

- Jeg håber, at vi på generalforsamlingen bliver klogere af drøftelserne. Vi er en levende forening, hvor man skal have lov til at have de holdninger, man vil. Det er der ikke noget farligt i. Det er tværtimod et tegn på, at nogen har en mening og er interesseret i at foreningen trives, så på en måde er det et sundhedstegn, siger Gert Jakobsen.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 5).

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145