23948sdkhjf

Østjydsk Turistbusser - glade passagerer siden 1981

Kunne du tænke dig at komme på bustur rundt i Aarhus eller udlandet? Og er I en stor gruppe som gerne vil afsted sammen? Lej en bus hos Østjydsk Turistbusser - så får I en skøn tur. Firmaet har eksisteret i 30 år og er familieejet. I starten bestod firmaet af blot en eller to busser. I dag har firmaet over 25 busser til rådighed og kører i både ind- og udland. Kunderne består af både offentlige institutioner, rejseselskaber, skoler og mange andre. Firmaet kan arrangere kørsel til polterabend, firma- og herreture. I kan også komme på en tur rundt i Aarhus og se seværdigheder. Kun fantasien sætter grænser!

 

Bustur til udlandet

Hvis du og din rejsegruppe ønsker at komme til udlandet, kan Østjydsk Turistbusser også hjælpe jer. Du kan få opfyldt langt de fleste af dine ønsker med hensyn til bustransporten. Du kan vælge destinationen, hvornår afgangen skal være og aktiviteter og underholdning under transporten. Hvis du har nogle særlige ønsker, skal du ikke være bange for at sige frem. Det meste kan klares! I kan blive transporteret hvorhen I vil, bare det er indenfor Europas grænser. Alle busserne der benyttes til turistkørsel er yderst velholdte og med erfarne chauffører, der gør deres ypperste for at give jer en behagelig køretur. Som noget særligt kan I selv være med til at vælge chaufføren - så passer vedkommende i sind og personlighed sammen med de jer rejsende.

 

Lej en bus uden chauffør

Måske er I en gruppe, som gerne vil leje en bus, men allerede har chaufføren. Det er ikke noget problem - Østjydsk Turistbusser kan som et af de eneste busselskaber tilbyde leje af bus uden chauffør. Der er mange fordele ved at vælge at leje en bus uden chauffør. I kan nemt gøre buslejen billigere og friheden til at vælge rute og afgangstidspunkter er stor. I kan både leje store og små minibusser, men fordelen ved en minibus er, at chaufføren kun skal have en almindeligt kørekort! I kan altid kontakte Østjydsk Turistbusser og få et uforpligtende tilbud.  

Guide til leje af bus

Der er mange overvejelser I kan gøre jer, når I vil leje en bus. Først og fremmest skal I beslutte jer for, hvor stor bussen skal være. Der er et væld af muligheder - små minibusser er gode til mindre grupper som skal på for eksempel skoleudflugt eller familietur. Her er nemlig plads til op til 9 personer. Turistbusser har plads til 49-54 personer, og her er masser af komfort. I finder blandt andet aircondition, kaffemaskiner og klapborde. Hvis I er en stor gruppe, kan en dobbeltdækker være en fantastisk mulighed for at komme på ferie. Den største model hos Østjydsk Turistbusser har plads til hele 89 passagerer. Når I vil leje en bus, er det også vigtigt at vide, hvor mange kilometer man skal køre og hvor længe chaufføren skal være til rådighed. Alt dette spiller en afgørende rolle for, hvor dyr turen bliver. I kan finde mere information på Østjydsk Turistbussers hjemmeside.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109