23948sdkhjf

Stor, større, Hannover Messe

Danske virksomheder i internationalt udstillingsvindue.

I går mandag åbnede Hannover Messe dørene til fem dages industrimesse.

Med flere end 5.000 udstillere fra 75 lande og 200.000 besøgende fra hele verden er Hannover Messe en af branchens helt tunge spillere. Men hvor man næsten gik og troede, at messen, der hvert år officielt åbnes af kansler Angela Merkel og statslederen fra årets partnerland - der i år er Mexico, ikke kunne blive større, kunne man godt tro om igen. I år har Deutsche Messe nemlig slået Hannover Messe og den store logistikmesse Cemat sammen.

Det betyder blandt andet, at danske virksomheder nu har en endnu større mulighed for at vise sig frem for potentielle samarbejdspartnere og kunder fra hele verden.

Hannover Messe er et vigtigt udstillingsvindue, og derfor har Udenrigsministeriet og det danske generalkonsulat i Hamborg da også fra år til år sin egen nationale pavillon på Hannover Messe, hvor danske virksomheder fra egen stand kan vise sine produkter frem. Således også i år.

I spidsen for den danske pavillon står Jan Larsen, der er industrispecialist ved generalkonsulatet i Hamborg. Han fortæller, at der er 33 danske udstillere med på årets udgave af Hannover Messe, hvilket cirka svarer til niveauet fra sidste år, men at pavillonen til gengæld har fået 450 kvadratmeter at boltre sig på, hvilket er mere end tidligere.

- Vores formål med at være her er at skabe et forum, så de danske virksomheder kan blive en del af noget større. Vi hjælper dem, så de nemmere kan komme i kontakt med tyske kunder – men også med hinanden. Danmark er et lille land, og networking er vigtigt, så det betyder også meget, at de danske virksomheder interagerer med hinanden, siger Jan Larsen.

Han tilføjer, at det kan være svært at måle på, om virksomhederne mener, det har givet udbytte at udstille i den danske pavillon.

- Jeg måler det på, at omkring halvdelen af virksomhederne er gengangere. Det siger noget om, at det nok ikke er helt skidt, lyder det fra Jan Larsen.

Læs mere om Hannover Messe, Cemat og de danske udstillere i næste udgave af Danmarks Transport Tidende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172