23948sdkhjf

Protruck vil tættere på de sjællandske kunder

Åbner ny afdeling i Ringsted.

Som del af en femårig strategi om i højere grad at gøre sig gældende på det sjællandske marked åbnede gaffeltruck-leverandøren Protruck A/S for nylig selskabets nye faciliteter i Ringsted.

Med en placering tæt på Storkøbenhavn og gode muligheder for hurtigt at kunne komme mod Vestdanmark er Kærup Erhvervspark i Ringsted den ideelle placering for Protruck, der i højere grad ønsker at blive en mere landsdækkende aktør.

Eksplosiv vækst

Protruck A/S blev etableret i 2011 i Odder syd for Aarhus. På et tidspunkt, hvor finanskrisen fortsat skyggede for solen i dansk erhvervsliv, så Protruck-stifter Michael Laursen i stedet lyset.

Med undtagelse af de første par år, hvor Protruck koncentrerede sig om at skabe sig et navn og en kundebase, har selskabet oplevet eksplosiv vækst, hvor årlige vækstrater på 50 procent mere har været reglen end undtagelsen.

I dag beskæftiger Protruck 65 medarbejdere og omsætter årligt for 150 mio. kr. Hertil kommer søsterselskabet Uniktruck A/S, der med aktiviteter inden for sværlast-gaffeltruck og containermaskiner omsætter for yderligere 75 mio. kr.

En af fremgangsmåderne til succes hos Protruck går ud på hele tiden at sætte sig mål at nå. Selskabet har kontinuerligt femårs- og treårsplaner for selskabets udvikling, fortæller Michael Laursen, direktør og stifter hos Protruck A/S:

- I 2011 lagde vi en femårsplan om at blive en ambitiøs, landsdækkende aktør, og den har vi fuldendt. Nu har vi så en ny femårsplan, der blandt andet går ud på, at visse områder i virksomheden skal konsolideres, og at vi skal have skabt bedre fodfæste i Sjælland, siger Michael Laursen og fortsætter:

- Jeg er vestjyde, og derfor var vores første aktiviteter i Jylland, ligesom vores første medarbejdere også var jyder. Men når omkring halvdelen af alle solgte trucks i Danmark sker fra Sjælland, er det vigtigt for os at etablere os ordentligt herovre og få skabt den samme modenhed, som vi har i Jylland, siger han.

Naturlig placering

Når valget af placeringen til selskabets nye faciliteter på Sjælland faldt på Ringsted, skyldes det forskellige faktorer, fortæller Michael Laursen.

- Vi har hele Danmark som vores markedsplads, og derfor ser jeg Ringsted som helt naturlig placering for vores nye faciliteter. Vi overvejede også at etablere os i Slagelse eller Køge. Men vi valgte Ringsted, fordi den har en central placering på Sjælland, hvor man hurtigt kan komme mod vest. Derudover er der mange lignende virksomheder her, og desuden bor mange af vores dygtige medarbejdere på Sjælland i nærheden af Ringsted, siger direktøren.

Han tilføjer, at afdelingen i Ringsted ligner afdelingen i Odder. Bygningen er skåret over samme læst, men hvor bygningerne i hoveddomicilet i Odder fortsat tager sig af den tunge produktion, vil Ringsted-afdelingen særligt have fokus på salg, service og værksted.

Afdelingen i Kærup Erhvervspark beskæftiger 10 medarbejdere, og til at styre slagets gang i det sjællandske har selskabet ansat Jørgen Stæhr Jensen som salgschef, og 33-årige Rasmus Dehli Vadstrøm er for nylig startet som distriktschef for Storkøbenhavn. På servicesiden er Henrik Clausen ansvarlig for salg og rådgivning omkring service og eftermarked.

Sjælland udgør som salgsområde mellem 35 og 40 procent af Protrucks marked inden for salg af intern transportmateriel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094