23948sdkhjf

Blue Water ramt af kapacitetsproblemer

Indfører 5 procent tillæg på landevejstransporter.

Blue Water Shipping er ramt af kapacitetsproblemer som følge af øget efterspørgsel. Ifølge selskabet vurderes det, at der i Tyskland og England alene mangler 45.000 lastbilchauffører, og at situationen er den samme i hele EU.

Derfor hæver Blue Water Shipping LOC-tillægget gældende fra midten af november, lyder det fra selskabet i en skriftlig meddelelse:

- I en længere periode i 2017 har vi, på grund af den manglende kapacitet, set stigende omkostninger fra vores leverandører. Indtil nu har Blue Water Shipping absorberet disse ekstraomkostninger, men da det øgede omkostningsniveau forventes at vare ved, indfører Blue Water Shipping et (Lack of Capacity) LOC-tillæg på 5 procent, på alle vores landevejsfragtrater, gældende fra den 15. november 2017 og indtil videre, lyder det fra Blue Water Shipping, der fortsætter:

- Det er en usædvanlig og uforudsigelig situation, som vi ikke er herre over, og vi beder derfor om jeres forståelse for dette tillæg, som skal sikre, at vi kan betjene vores kunder og deres nuværende transportbehov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127