23948sdkhjf

Amsterdam ligger i Grenaa

Den østjyske havn får stor borerig-opgave.

Fredag eftermiddag ankom beboelsesriggen Atlantic Amsterdam, der ejes af Singapore-selskabet Teras Offshore, til Grenaa Havn, hvor den over de næste fire til seks måneder skal gennemgå det lovpligtige femårige SPS-eftersyn.

Stacking & maintenance er et af Grenaa Havns fokusområder, hvorfor Henrik Carstensen, administrerende direktør i Grenaa Havn, er stolt over den nye opgave.

- Vedligehold af borerigge er en kommende enorm opgave, som skal udføres løbende. Grenaa Havn er en af de havne, som har de optimale faciliteter og gunstige besejlingsforhold til sådanne opgaver. Det er en stor anerkendelse af Grenaa Havn og vores omkringliggende virksomheder, som opfylder de rette betingelser for at kunne modtage riggen til en ny type opgave, siger Henrik Carstensen.

Atlantic Amsterdam er ankommet fra den engelske østkyst, hvor den afgik fra feltet med retning mod Grenaa. Den har 136 enkeltværelser, opholdslokaler, træningslokaler og sauna, er bygget i 1982, måler 75 x 86 meter og vejer tæt på 10.000 tons.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078