23948sdkhjf

Ny salgsdirektør til ABAX

IT-leverandør opruster salgsstaben med ny CSO.

ABAX, der leverer it-løsninger til transport- og logistikbranchen, har ansat Morten Steinvåg som ny salgsdirektør.

- Han har mere end tyve års erfaring inden for salg og forretningsudvikling, og det vil gavne ABAX, forklarer COO i ABAX Group, Bjørn Erik Helgeland.

- Vi mener, at Morten har den nødvendige erfaring til at hjælpe os med at nå vores fremtidige mål med at blive verdens største udbyder af telematik-løsninger. Derfor er vi meget glade for, at Morten træder ind i rollen som vores nye Chief Sales Officer, hvor han vil stå i spidsen for et meget erfarent hold, siger Helgeland.

 

Dansk succes åbner døre

ABAX har ifølge egne oplysninger oplevet massiv vækst på alle markeder i de senere år, hvor den danske afdeling har ligget helt i top med meget høje vækstrater.

Det har betydet, at ABAX nu er til stede i otte lande og for nylig er blevet solgt til Investcorp for 1,4 milliarder kroner. Dermed kommer Morten Steinvåg ind i en organisation i massiv vækst, hvor han vil trække på sin erfaring fra sit internationale arbejde med multinationale og globale virksomheder.

- Jeg er meget stolt over og spændt på at stå i spidsen for den globale salgsenhed for ABAX, der er midt i en meget vigtig periode for virksomheden. ABAX har etableret sig selv som en af Europas hurtigst voksende telematik-virksomheder og er gået ind på det asiatiske marked med et kinesisk kontor som den første udbyder fra USA og Europa. Der er fantastisk mange muligheder forude, og jeg ser frem til at arbejde med de dygtige folk hos ABAX, vores partnere og kunder for at kunne drive den næste vækstkurve, siger Morten Steinvåg, salgsdirektør i ABAX Group.

 

Stor interesse for ABAX’ udvikling

Med mere end 420 ansatte er ABAX en virksomhed, der både er vokset hurtigt på salget og på medarbejderstaben. Og det mærker Bjørn Erik Helgeland og ABAX’ topledelse i rekrutteringsprocesser som denne, hvor antallet af potentielle kandidater var meget højt.

Også i Danmark oplever det danske kontor, med CEO Pam Singh i spidsen, stor interesse for at blive en del af en virksomhed i stor fremgang i en branche, hvor der hele tiden arbejdes på at udvikle nye teknologier til gavn for danske virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063