23948sdkhjf

ITD sætter kurs mod år 2030

Ny vækststrategi vedtaget.

ITD går nu helt i front i forhold til at anvise vejen til fremtidig vækst i dansk vejgodstransport og logistikerhverv med en vækststrategi frem mod 2030.

ITD’s bestyrelse var i sidste uge samlet til et todages strategiseminar på Aros i Aarhus.

Her indledte bestyrelsen arbejdet med den nye vækststrategi 2030, hvor ITD  vil anvise vejen til fremtidig vækst i dansk vejgodstransport og logistikerhverv frem mod 2030.

Visionen er, at Danmark i 2030 skal være et internationalt kraftcenter inden for vejgodstransport og logistikerhverv, og at den internationale konkurrenceevne hos ITD’s medlemsvirksomheder skal ligge i top.

- Danmark skal i 2030 være blandt de førende transportnationer i verden, og ITD’s kommende vækststrategi 2030 skal give vores medlemsvirksomheder de stærkeste kort på hånden i forhold til deres vækstambitioner. Fremtidig vækst kræver ikke mindst, at transportvirksomhederne er innovative, omstillingsparate og på forkant med den digitale og teknologiske udvikling, som uundgåeligt vil skabe enorme forandringer inden for transporterhvervet frem mod 2030, siger ITD´s formand Gert Jakobsen.

Strategiarbejdet rulles ud over de kommende måneder. Målet er, at vækststrategien skal ligge færdig i 2018, som også er året, hvor ITD fylder 70 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062