23948sdkhjf

Brugere inddrages i havnestrategi

Hvide Sande Havn arrangerer strategidag.

Hvide Sande Havn har over de seneste år udviklet sig fra at være en fiskerihavn til i dag at være en havn med fire forretningsområder: fiskeri, transport, offshore og turisme. En analyse udarbejdet af Syddansk Universitet og Center for Regional- og Turismeforskning konkluderede for nylig, at der siden 2010 er skabt over 200 nye arbejdspladser med en direkte relation til havnen i Hvide Sande.

Nu er man med afsæt i den hidtidige udviklingsplan klar til at indlede arbejdet med at udarbejde en strategi for de kommende år, så man kan fortsætte den positive udvikling, og derfor holder Hvide Sande Havn i morgen 22. september en strategidag, hvor repræsentanter for havnens brugere mødes på Hotel Fjordgården for at diskutere strategien for de kommende år.

Det skriver havnen i en skriftlig meddelelse.

På dagen vil man komme rundt om mulighederne inden for alle de fire forretningsområder. Det skal blandt andet drøftes, hvordan man håndterer den øgede aktivitet i forbindelse med opførelsen af mølleparkerne Horns Rev III og Vesterhav Syd, som vil stå på over de næste tre-fire år.

- Der er ingen tvivl om, at det bliver en hektisk periode, når møllerne skal opføres, og det er vigtigt for os, at det ikke bliver på bekostning af fiskeriet og transportaktiviteterne. Det bliver et vigtigt tema på strategidagen, siger Steen Davidsen, direktør i Hvide Sande Havn.

Brugernes idéer og input på strategidagen vil indgå i det efterfølgende arbejde med at udarbejde en strategi for de havnens aktiviteter i de kommende år, lyder det.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063