23948sdkhjf

East Logistics udvider i Tyskland

Køber Blue Water Shippings tyske general cargo-aktiviteter.

East Logistiscs overtager Blue Water Shippings general cargo aktiviteter i Tyskland. Det betyder at East Logistics, fra 1. oktober har kontorer tre steder i Tyskland. Ud over Berlin, hvor Nykøbing-Falster virksomheden i forvejen havde kontor, er det i Düsseldorf og Bremen.

Blue Water Shipping oplyser i en pressemeddelelse, at afhændelsen af general cargo-aktiviteterne i Tyskland sker i forbindelse med løbende organisatoriske og strategiske forandringer i BWS general cargo division.

I praksis er det BWS leder af general cargo-afdelingen i Tyskland, Ralf Poppe, der overtager aktiviteterne. Han har valgt at gå sammen med East Logistics og de ejer nu hver en halvpart i East Logistics Germany GmbH.

- I mere end ti år har Ralf Poppe og hans team gjort en stor indsats for udviklingen af vores forretning i Tyskland. Men under gennemgangen af vores opsætning af general cargo, har vi konkluderet at de nuværende aktiviteter i Tyskland ikke passer til vores fremtidige forretningsfokus. Vi er glade for, at Ralf Poppe har besluttet at overtage og fortsætte, og vi vil gerne takke Ralf og alle medarbejdere i Bremen og Düsseldorf for deres dedikerede indsats, udtaler Kurt Skov, adm. direktør og stifter i Blue Water Shipping.

Vækstkurs

Det er kun et år siden East Logistics i Nykøbing Falster overtog Blue Water Shippings general cargo aktiviteter i Rødby. Et opkøb, der indirekte har ført til den nye udvidelse i Tyskland.

- Vi er rigtigt glade for, at Ralf Poppe vælger East Logistics som partner. I forbindelse med vi overtog Blue Water Shippings general cargo aktiviteter i Rødby kom vi i kontakt med Blue Waters general cargo netværk i Tyskland, som vi har samarbejdet med siden. Her har Ralf Poppe fået et indtryk af East Logistics som en solid og troværdig samarbejdspartner og omvendt. Vi har aktiviteter, der matcher hinanden utroligt godt på general cargo markedet i Tyskland, Skandinavien og Østeuropa, så er det oplagt at vi nu går sammen i selskabet East Logistics Germany GmbH, siger Natacha Koch Haslund, der er COO i East Logistics, til Transport-Tidende.

- Vores kontor i Berlin fokuserer rigtigt meget på trafikken på tværs fra Østeuropa over Tyskland til Storbritannien. Ved at overtage Blue Water Shippings general cargo-afdeling i Tyskland, styrker vi vores netværk på trafikkerne mellem Skandinavien og Tyskland og Østeuropa. Vi vinder samtidig stærkere fodfæste i det vestlige Tyskland med kontorerne i Bremen og Düsseldorf, siger Natacha Koch Haslund, der forventer at høste betydelige synergieffekter ved opkøbet.

- Efter vi overtog Blue Waters aktiviteter i Rødby oplevede vi, at det smittede positivt af på vores samlede aktiviteter. Vi er gået fra 10 til nu 18 ansatte. Her kommer fem fra Rødby, mens de tre sidste er ansat fordi vores aktiviteter er steget forholdsvis mere. Med opkøbet i Tyskland kommer vi op på omkring 30 medarbejdere. Det vil skabe nye synergieffekter og sikre at East Logistics er en speditionsvirksomhed i fortsat vækst, slutter Natacha Koch Haslund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.609