23948sdkhjf

Nye ramper ved Vemmelev

Bedre adgangsforhold til motorvej.

Vejdirektoratet og Slagelse Kommune begynder nu etableringen af to nye østvendte motorvejsramper på tilslutningsanlæg 41 ved Vemmelev. Dermed bliver erhvervslivets og borgernes adgang til erhvervsområderne og sommerhuskvartererne væsentlig nemmere.

For Slagelse Kommune er udvidelsen af rampeanlægget, der i forvejen har to vestvendte ramper i retning mod Fyn, vigtig for at sikre fuld adgang til motorvejen - ikke mindst af hensyn til den fortsatte udvikling af de lokale erhvervsområder, der i forvejen huser en række store virksomheder som Spæncom, KødGrossisten og Ostebørsen.

Positiv betydning

-Jeg er ikke i tvivl om, at når ramperne er færdige, så kommer det til at få en kæmpe positiv betydning for hele kommunen og vores mulighed for at vokse. Både virksomheder, borgere og turister kommer til at få glæde af ramperne. Vi har arbejdet på at få etableret ramperne mange år, og derfor er det også fantastisk, at arbejdet nu endelig går i gang, siger borgmester Stén Knuth (V), Slagelse Kommune.

Også formanden for kommunens Landdistrikts-, Teknik- og Ejendomsudvalg, Henrik Brodersen (O) er glad for nyheden om, at arbejdet går i gang.

Fordel for alle

-Den fulde adgang til motorvejen er en fordel for alle. Det handler i høj grad om, at virksomhederne får nemmere adgang til det øvrige vejnet. Og så har ramperne stor betydning for bosætningen i nærområdet, turismen til strandene og ikke mindst trafiksikkerheden i forhold til de mange og tunge lastvognstog, der kører til og fra industriområdet, siger Henrik Brodersen, Slagelse Kommune.

Udover de to nye ramper vil broen, der fører Bildsøvej over motorvejen, også blive udvidet for at gøre plads til nye svingbaner på broen.  

Arbejdet på ramperne forventes at gå i gang i midten af september med Arkil som entreprenør. Anlægget vil åbne for trafik i efteråret 2018.

De to ekstra ramper kommer til at koste ca. 24 mio. kr., som deles ligeligt mellem Staten og Slagelse Kommune. Projektet er en del af Trafikaftalen fra 2014 med penge fra den statslige ”Ny pulje til kommunal medfinansiering af kommunale projekter”.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078