23948sdkhjf

Nyt stykgodskoncept fra DB Schenker

Transportgiganten DB Schenker lancerer nyt koncept med Europas største netværk.

DB Schenker har skabt et nyt system, som binder transport- og logistikkæmpens 430 filialer i 38 europæiske lande sammen med daglige afgange i et nyt stykgodskoncept.

Samtidig introducerer DB Schenker to nye produkter: DBSCHENKERsystem og DBSCHENKERsystem premium.

Garanteret levering eller pengene retur. Så simpelt er det nye budskab i DB Schenkers ene nye stykgodsprodukt, DBSCHENKERsystem premium, som er op til 2 dage hurtigere end DBSCHENKERsystem.

- Det er en stor fordel for vores kunder, at vi har forkortet vores leveringstid ved at have daglige afgange på samtlige 430 terminaler i Europa. Godset skal ikke vente på, at lastbilen kører på en bestemt ugedag, for der kører flere lastbiler hver dag til hele Europa på alle filialer i alle lande. DB Schenkers nye value for money produkt er DBSCHENKERsystem, som er den bedste løsning for virksomheder, der vil have hurtig levering i et fleksibelt transportnetværk. Er hastighed altafgørende, så er DBSCHENKERsystem premium løsningen, fordi godset bliver leveret på den hurtigste transsittid med leveringsgaranti, fortæller Michael Thomasen, Head of Customer Solutions.

300.000 forsendelser

Mere end 20.000 DB Schenker medarbejdere håndterer omkring 300.000 forsendelser dagligt på det paneuropæiske netværk.

- Vi udnytter netværket på den bedste måde hele vejen rundt i Europa, som vil øge vores kunders produktivitet og effektivitet, afslutter Michael Thomasen.

Hele 2017 har DB Schenker optimeret lastbilernes ruter i Europa for at effektivisere netværket for at få de korteste transittider i markedet.

Om DB Schenker

DB Schenker er en af verdens førende udbydere af integrerede logistikløsninger og Supply Chain Management. DB Schenker har 720 kontorer i 38 europæiske lande, et fuldt integreret netværk med 430 operationelle filialer, daglige afgange til alle europæiske terminaler, ca. 32.000 ruter pr. uge og faste dør-til-dør transittider.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094