23948sdkhjf

Entreprenørerne fundet

Kalundborg Havn ser frem til byggestart.

Kalundborg Havn har for nylig afholdt to licitationer i forbindelse med byggeriet, og havnen er tilfreds med de afgivne tilbudssummer i begge licitationer.

Kalundborg Havn havde på forhånd valgt at dele anlægsarbejdet i forbindelse med Ny Vesthavn op i to entrepriser, hvor entreprise A omfatter arbejdet på landsiden, mens entreprise B omfatter uddybningsarbejdet til søs.

.

- Vi er endnu ikke helt klar til at kunne underskrive kontrakterne med vinderne, men de afgivne tilbudssummer ligger i begge licitationer inden for vores budget, og samtidig er det nogle kompetente selskaber, der har afgivet bud, så vi er fuldt tilfredse, siger havnedirektør Bent Rasmussen.

I entreprise A havde syv danske entreprenørselskaber valgt at afgive tilbud, og de spændte fra det billigste tilbud på knap 146 mio. kr. til det dyreste på 181,3 mio. kr.

Kalundborg Havns bestyrelse har til hensigt at give kontrakten til lavestbydende, som var NCC Danmark A/S (Hercules Fundering).

I entreprise B indløb der bud fra seks uddybningsspecialister, nemlig Rohde Nielsen A/S, Svendborg Uddybning ApS, Wasa Dredging Ltd., Van Oord Dredging and Marine Contractors bv, Dredging International NV samt Boskalis International Bv. Her var det laveste bud 40,7 mio. kr. og det højeste var 89,6 mio. kr.. Også her har Kalundborg Havns bestyrelse til hensigt at give kontrakten til lavestbydende, som var Wasa Dredging Ltd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078