23948sdkhjf

DHL Staffen er en livsnerve

Mange frivillige tjener klubkassen.

DHL Stafetten kan i år fejre 36 års fødselsdag, og igennem årene har virksomhedsstafetten vokset sig kæmpe stor. Så stor at den i dag er en altafgørende flagskibsevent for arrangøren Sparta Atletik & Motion, der er landets største atletik- og motionsklub.

Med mere end 24.000 hold er det et millionbeløb, der genereres i overskud, og pengene har stor betydning for arrangøren. Sparta Atletik & Motion er en nonprofit organisation, så pengene bliver bragt tilbage i idrætten, til glæde og gavn for både unge og ældre idrætsglade københavnere på både elite- og breddeniveau.

- DHL Stafetten betyder meget for os. Uden den havde vi ikke haft et indendørs atletikanlæg og kontorfaciliteter på Østerbro Stadion. DHL Stafetten gør det muligt for Sparta med egne midler at skabe rammer, der er med til at forbedre forholdene for atletikke og breddeidrætten i København. Visionen er, at vores atleter når det højeste niveau og deltager i kampen om OL medaljer. Samtidige arbejder vi for at få så mange som muligt ud og opleve glæde ved at dyrke motion igennem en lang række af motionsløb, som sidste år samlet havde 200.000 deltagere, siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik & Motion.

Sparta Atletik & Motion hyrer en lang række af klubber ind, som stiller med frivillige til at hjælpe med under DHL Stafetten. Klubberne har også stor gavn af DHL Stafetten i deres arbejde med at udvikle idrætten i København og omegn.  

En af de klubber som er helt afhængige af DHL Stafetten er svømmeklubben Sigma Swim, der er et elitært samarbejde mellem svømmeklubberne Sigma Allerød og Sigma Birkerød. De har igennem de sidste syv år været frivillige ved DHL Stafetten, og igen i år stiller de med cirka 25 frivillige hver aften.

Sigma er helt afhængige af de penge, klubben kan tjene ind i forbindelse med DHL Stafetten, da de er med til at give svømmerne gode og nødvendige oplevelser.

Over hele Danmark er det atletik- og motionsforeninger som Sparta, der arrangerer DHL Stafetten, og der er alle steder en stor skare af frivillige. Stafetten afholdes ud over i København også i Århus, Odense, Aalborg og Sønderjylland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079