23948sdkhjf

Transportminister på besøg hos ITD

Lyttede til branchens udfordringer.

Mandag den 21. august 2017 besøgte transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen ITD-koncernen på hovedkontoret i Padborg. Her fik han en grundig introduktion til ITD's helt unikke kombination af forening og forretning.

Transport-, bygnings- og boligministeren møder typisk ITD via det politiske arbejde. I går fik han et grundigt indblik i, at ITD-koncernen er meget mere end det. ITD’s styrke har altid været en unik kombination af forening og forretning, og under ministerbesøget var der fokus på ITD’s brede portefølje og tætte medlemskontakt. 

- I ITD er vi meget tætte på vores over 800 medlemmer i den danske transport- og logistikbranche. Vores specialister yder hver dag faglig rådgivning til vores medlemmer, der kører internationalt og nationalt, og de politiske sager, som ITD rejser, udspringer altid direkte af medlemsvirksomhedernes behov. Samtidig er vi en stærk kommerciel spiller, som altid har formået at tilbyde relevante transportprodukter til kunder i hele Europa, siger ITD’s bestyrelsesformand, Gert Jakobsen.

Transportministeren blev også introduceret til koncernens kommercielle aktiviteter, hvor ITD gennem datterselskaberne FDE A/S og VIALTIS betjener kunder i hele Europa med blandt andet motorvejsbetalinger og momsrefusion. Under rundvisningen mødte han medarbejdere, som fortalte om arbejdet med robotteknologi, køre- og hviletidsdata samt besvær med håndtering af nationale særregler i andre EU-lande.

- Vi var rigtigt glade for ministerens besøg. Vi oplevede en lydhør minister, der udviste en ægte interesse i at lære om transport- og logistikbranchens udfordringer nationalt og internationalt. Vi ser frem til et fortsat stærkt samspil med Ole Birk Olesen og hans ministerium, siger ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063