23948sdkhjf

Molslinjen går på hjul

Lancerer busrute Aarhus-Kalundborg.

Molslinjen, der siden 1966 har bragt passagerer mellem Sjælland og Jylland via vandvejen, går nu på hjul. Sammen med Herning Turist lancerer rederiet nemlig et nyt og særdeles konkurrencedygtigt buskoncept med direkte transport mellem landsdelene.

-Vi har lyttet til vores kunder uden bil, som længe har haft et ønske om en effektiv og billig rejse mellem Aarhus og København. Det ønske opfylder vi med Kombardo Expressen, og samtidig kommer vi med en stærk udvidelse af vores færgeprodukt, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressen bliver dermed et alternativ til de eksisterende buslinjer på ruten mellem Aarhus og København, hvor man bytter køreturen over Fyn ud med en behagelig strække-ben pause om bord på færgen. Det er således hurtig transporttid, billige billetter og pausen fra vejen, der skal få de rejsende til at vælge Molslinjens nye og hurtige Expressbus.

En billet til Kombardo Expressen koster fra 99 kroner, og turen tager godt tre timer. Foruden færgeturen over Kattegat gør Kombardo Expressen ingen stop på turen mellem Jylland og Sjælland.

For at skabe så behagelig og effektiv en rejse som muligt, har Molslinjen allieret sig med busselskabet Herning Turist, der årligt tilbagelægger 10.000.000 kilometer på vejene i Danmark og Europa, og som har mange års erfaring med at drive busselskab.

-Vi kombinerer her kort rejsetid og komfort. Hvis du ikke skal have bilen med, så bliver det simpelthen ikke nemmere og mere afslappende at komme fra Jylland til Sjælland, lyder det fra direktør i Herning Turist, Ronny Gasbjerg.

Dobbeltdækkerbusserne kører 44 ture hver uge fra henholdsvis Aarhus Rutebilstation og Ingerslevsgade ved DGI-byen i København. Busserne er indrettet med WiFi, borde og komfortable sæder, så Kombardo Expressens gæster har mulighed for at arbejde under køreturen.

De første passagerer stiger på bussen i København lørdag den 8. juli klokken 10.25 og fra Aarhus samme dag klokken 11.05.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078