23948sdkhjf

Tocifret vækst i Vagar

25,2 procent flere passagerer i maj.

I årets femte måned benyttede 32.594 passagerer sig af Vagar Lufthavn på Færøerne, hvilket er en stigning på hele 25,2 procent i forhold til samme måned 2016.

Lufthavnen noterede ellers tilbagegang i februar og marts, men med den flotte vækst i maj ser det ud til, at Vagar er på banen igen.

- Der er ikke nogen tvivl om, at der kommer flere turister til Færøerne for tiden, og de bærer størstedelen af væksten. Men den stærke færøske industri betyder flere erhvervsrejsende og en øget efterspørgsel på flyrejser på det færøske marked, siger Jákup Sverri Kass, direktør i Vagar Lufthavn og fortsætter:

- Væksten de senere år betyder, at vi allerede er gået i gang med udvidelser og omlægninger. I første omgang er planen er at fordoble bagagehallen, og at fordoble vores checkin-diske. Derudover vil vi tage en linie mere igennem security i brug og vi laver nogle omlægninger i vores Duty Free butik, siger direktøren.

Med 112.613 rejsende lyder den samlede vækst for året til dato på 10,1 procent – eller godt 10.000 flere passagerer end ved samme tidspunkt sidste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063