23948sdkhjf

DSV: Ny Solutions-topchef i Danmark

Marcel Blomjous tiltrådt.

Transport- og logistikkoncernen DSV har ansat 56-årige Marcel Blomjous som ny administrerende direktør for selskabets Solutions-division i Danmark.

De seneste fire år har hollænderen bestridt den tilsvarende stilling i DSV Solutions i Frankrig, og med en karriere, der tog sin begyndelse i 1986 som cargo manager i Sydafrika for KLM Cargo, er det en herre med omfattende erfaring inden for inden for transport og logistik, den danske koncern nu har givet ansvaret for den danske afdeling af Solutions.

Fokus på IT og kunden

Marcel Blomjous udtaler, at han som ny direktør blandt andet vil fokusere på at skabe værdi for den enkelte kunde gennem en højere grad af forståelses for kundens behov. Derudover har han især fokus på, at DSV Solutions Danmark skal bruge IT og nye teknologier til effektivisering og procesoptimering.

- Vi må ikke læne os tilbage, mens omverdenen ændrer sig med hastig fart. Internettet og e-handel har på mange måder ændret slutbrugernes behov og krav til levering, som alt andet lige stiller nye krav til forsyningskæderne hos vores kunder. Her spiller anvendelsen af nye teknologier en afgørende rolle i vores konstante fokus på den enkelte kunde. Slutbrugerne vil være velinformerede om status på leverancen, og denne transparens skal være til stede i forsyningskæden, siger Marcel Blomjous.

Har besøgt afdelingerne

Direktøren har været på besøg hos de seks Solutions-faciliteter i Danmark, og på trods af landets geografisk beskedne størrelse mener han, der er plads til at tænke i løsninger, der bevæger sig ud over lagerdriften:

- Jeg ser et virkelig stærkt samlet team og nogle gode lagefaciliteter med en masse muligheder. Som leder er min opgave at lede udviklingen, så vi bliver endnu bedre inden for de industrier, som vi er gode til i dag. Vi skal gøre en forskel for vores kunder, og her ligger tilførslen af værdi ikke kun inden for lagerets fire vægge. Min vision er, at vi skal bevæge os mere mod hele supply chain-managementløsninger for kunderne. På den måde udnytter vi bedre det potentiale, der er i DSV, for at servicere kundernes totale forsyningskæder på tværs af Air & Sea, Road og Solutions, lyder det fra den nye DSV Solutions Danmark-direktør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062