23948sdkhjf

Reparation af Mønbroen giver weekend-spærring

Rammer i sommerferien.

Vejdirektoratet har efter en grundig gennemgang af Mønbroen konstateret skader og mangler ved den nye vejbelægning, som skal repareres.

Dette arbejde vil blive gennemført i weekenderne den 8.-9. juli og 22.-23. juli. Broen vil i de to weekender være spærret for trafik fra tidlig lørdag morgen kl. 5 til tidlig mandag morgen kl. 3.

Spærringen gælder alene for køretøjer. Det vil således forsat være muligt at passere på en af broens gang- og cykelstier til fods eller som cyklist.

Vejdirektoratet forventer, at arbejdet kun vil vare én weekend. Men arbejdet med belægningen kan kun finde sted i dagtimerne, ligesom det er meget følsomt overfor vejr og skiftende temperaturer. Reparationerne foretages således om dagen og hærder om natten.

Hvis der er udsigt til voldsom regn i den første arbejdsweekend eller arbejdet må afbrydes af anden årsag, så vil den anden weekend blive taget i brug. I tilfælde af aflysning af arbejdet vil Mønbroen naturligvis blive åbnet for trafik hurtigst muligt.

Bilister til og fra Møn kan i arbejdsperioden benytte rute 287 via Bogø. Bilister på motorvejen skal benytte frakørsel -:42:- Farø / Møn / Bogø.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062