23948sdkhjf

"All inclusive" med Aarhus Tech

Aarhus Tech på Transport Vest.

Aarhus Tech udstiller på årets Transport Vest-messe, som uddannelsesinstitutionen også gjorde sidste år, hvor messen havde sin debut.

Med tre adresser i Aarhus, 27 erhvervsuddannelser og cirka 600 medarbejdere tilbyder Aarhus Tech en bred vifte af uddannelsestilbud til forskellige brancher – og således også flere adgangsveje ind i transport- og logistikbranchen.

Aarhus Tech vil benytte tilstedeværelsen på Transport Vest til at fortælle nysgerrige om, hvilke muligheder der tilbydes til personer, der er tiltrukket af transport- og logistikbranchen, og til virksomheder i branchen, der vil sende medarbejderne på kursus.

- Vi ser frem til de personlige møder med chauffører, vognmænd samt andre aktører inden for transportbranchen. Vi vil rigtig gerne informere om alle de uddannelsesmuligheder, vi kan tilbyde - ikke mindst vores ”RULL”- og ”All inclusive” koncepter, som er sat i verden for at gøre hverdagen nemmere og sjovere for både virksomheder samt kursister og elever, lyder det fra Aarhus Tech.

Aarhus Tech tilføjer, at RULL-konceptet indebærer holdstart hver 14. dag på bus- og lastbilkørekort samt EU-kvalifikationsuddannelsen.

All Inclusive dækker over et koncept, hvor virksomheder tilbydes, at Aarhus Tech varetager alle aspekter af uddannelsesadministrationen. Virksomheden får blandt andet tilknyttet fast konsulent med indgående kendskab til virksomheden, mentorkursus for medarbejdere, der skal have lærlingekontrakten, opdatering af lovpligtige kurser og refusion fra realkompetencefonden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078