23948sdkhjf

Q8 åbner på Silkeborg-motorvejen

Byder også på udendørs fitness.

I de kommende måneder påbegynder Vejdirektoratet i samarbejde med olie- og energiselskabet Q8 arbejdet med at etablere to nye fuldt bemandede servicestationer med butik og lounge på motorvejen.

De to nye servicestationer kommer til at ligge på rastepladserne ved Låsby cirka 25 kilometer vest for Aarhus og navngives Kalbygaard Skov Nord og Kalbygaard Skov Syd. I dag er der ikke nogen servicestationer på Silkeborgmotorvejen, så de to nye serviceanlæg vil udgøre en markant forbedring af servicen for trafikanterne på den pågældende strækning.

-Vi kigger i Vejdirektoratet hele tiden på, hvordan vi kan gøre forholdene for trafikanterne ude på vejene så gode som mulige, siger trafikdirektør Niels Tørsløv fra Vejdirektoratet.

-Og her udgør et veludbygget netværk af motorvejsanlæg – med blandt andet de to nye servicestationer på Silkeborgmotorvejen – et vigtigt parameter på linje med aktuel og korrekt trafikinformation og optimal udnyttelse af vejnettet. Det handler alt sammen om at hjælpe trafikanterne nemt og sikkert frem.

De nye serviceanlæg er arkitekttegnede og rummer – udover optankningspladser, butik, lounge og toiletter – også udendørs fitness og et legeareal på taget med forskellige legeredskaber og loungefaciliteter til 25-30 personer.

-Hos Q8 vil vi skabe muligheder for mennesker i bevægelse, derfor designes og bygges de to nye servicestationer på Silkeborgmotorvejen, så de fuldt ud dækker de behov, som motorvejens brugere kan have. Vi har også fokus på at skabe to nye motorvejsanlæg, der arkitektonisk passer ind i det naturlige miljø omkring rastepladsen. Et designmæssigt forhold, som beviser, at vi kan tilpasse os det miljø, som vi møder vores kunder i, så vi ikke dominerer, men gør det muligt for kunderne at nyde omgivelserne mens de holder pause, siger Q8’s administrerende direktør, Steffen Pedersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094