23948sdkhjf

Q8 og F24 udvider på motorvejene

Nu får trafikanterne syv nye servicestationer.

I de kommende måneder påbegynder Vejdirektoratet i samarbejde med olie- og energiselskabet Q8 byggeriet af syv nye motorvejsstationer rundt omkring i Danmark. Målet er at bygge og drive servicestationer, som passer til fremtidens transport.

Q8- og F24-anlæggene åbner på en række af de nye motorvejsstrækninger, hvor der i dag ikke ligger nogen anlæg. Det bliver dermed nemmere for trafikanterne at tanke bilen op, når de kører på det overordnede vejnet.

Ifølge trafikdirektør Niels Tørsløv fra Vejdirektoratet skal åbningen af de syv nye tankanlæg ses som et led i Vejdirektoratets løbende bestræbelser på at forbedre servicen for trafikanterne på motorvejsnettet.

-Vi kigger i Vejdirektoratet hele tiden på, hvordan vi kan gøre forholdene for trafikanterne ude på vejene så gode som mulige. Og her udgør et veludbygget netværk af tankanlæg et vigtigt parameter på linje med aktuel og korrekt trafikinformation og optimal udnyttelse af vejnettet. Det handler alt sammen om at hjælpe trafikanterne nemt og sikkert frem.

De nye anlæg skal ligge på motorvejsnettet i Midtjylland, Nordjylland og Nordvestsjælland. Flere af dem bliver placeret på rastepladser ved motorveje, der er blevet anlagt eller udvidet inden for de senere år.

Hvad angår de to nye servicestationer på Silkeborgmotorvejen – Kalbygaard Skov N og Kalbygaard Skov S – bliver der i øvrigt tale om fuldt bemandede serviceanlæg med butik og lounge.

Alle de nye anlæg er designet og vil blive drevet af Q8, som har vundet det udbud, der netop har været afholdt. Q8’s administrerende direktør, Steffen Pedersen, ser projektet som et udtryk for virksomhedens arbejde med fremtidens mobilitet.

Fakta

Her skal de nye tankstationer ligge:

Hirtshalsmotorvejen (Vildmosen V) – nyt ubemandet F24-anlæg

Silkeborgmotorvejen (Kalbygaard Skov N og Kalbygaard Skov S) – nye bemandede Q8-anlæg

Midtjyske Motorvej (Søby V og Søby Ø) - nye ubemandede F24-anlæg

Holbækmotorvejen (Springstrup S og Springstrup N) - nye ubemandede F24-anlæg

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078