23948sdkhjf

N.P. Trucks fylder 50 år

Jubilæum i Horsens-virksomhed.

Gaffeltruck-virksomheden A/S N. P. Trucks med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde fylder i år 50 år.

Den familieejede virksomhed blev således stiftet i 1967, men faktisk så forløberen for N. P. Trucks allerede dagens lys i 1945, da Niels Peter Nielsen grundlagde N. P. Nielsens Maskinfabrik.

Sammen med sin søn Ole Nielsen etablerede han i 1967 N. P. Trucks på Hattingvej i Horsens. Ole Nielsen tog over og drev firmaet sammen med sin bror Egil Nielsen indtil 2006. Siden har de to brødres sønner, Casper Nielsen og Chris Nielsen - som henholdsvis indkøbsdirektør og salgsdirektør - stået i spidsen for selskabet.

- Nogen vil måske sige, at historien er ligegyldig. Men for os hænger fortid sammen med nutid, og vi tror på, at de traditioner og den fortælling, vi har om vores firma, er vigtig, siger Chris Nielsen

N.P. Trucks beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere, der er fordelt med cirka 70 i Horsens og 30 i Roskilde. Omkring 60 af de ansatte er montører, mens der er omkring 40 medarbejdere, der er funktionærer og tager sig af salg, lager, økonomi, logistik, udlejning og service.

Alt til intern transport

I de første år blev der udelukkende solgt trucks, men i dag er virksomheden totalleverandør inden for lager og logistik og sælger forskelligt udstyr til intern transport til små og mellemstore virksomheder. Virksomheden har siden 1989 haft hjemsted på Vejlevej 100, og kunderne kommer primært fra Øst- og Midtjylland men også fra andre steder i landet, lyder det fra selskabet.

- Vi leverer trucks til alle formål, og gennem årene har vi udvidet vores produktsortiment til at indeholde alt fra løftevogne til store containertrucks. Det betyder, at vi kan afhjælpe stort set alle behov for internt transportmateriel i alle afskygninger, siger Chris Nielsen og tilføjer, at virksomheden i 2014 fik lifte med i produktprogrammet.

Ved etableringen i 1967 fik virksomheden eneimport af TCM Trucks. TCM er repræsenteret i over 100 lande, og A/S N. P. Trucks er stadig forhandler i Danmark.

Siden har de fået import og forhandling af adskillige andre trucks og andet logistikudstyr. Alt sælges direkte til kunderne uden underforhandlere.

Virksomheden har også et stort salg af brugte trucks, og er kendt for sit slogan, ”altid 80 brugte på lager…”, som kan ses på facaden.

- Det rette tal er nok nærmere 400 i dag, siger Casper Nielsen og tilføjer, at virksomheden er Østjyllands største center for salg af brugte trucks.

50 års jubilæet markeres med en fest for medarbejdere med ledsager den 10. juni på Fængslet i Horsens.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063