23948sdkhjf

Nyt erhvervsområde i Greve

17.500 kvadratmeter med ny tankstation.

Hvis alt går efter planen, får Greve om halvandet års tid tre fastfood-restauranter og en tankstation på Mosede Landevej lige ud til Køge Bugt Motorvejen ved Greve Syd afkørsel 29.

Det oplyser Greve Kommune i en skriftlig meddelelse.

Den sjællandske kommune har i et udbud solgt den cirka 17.500 kvadratmeter store grund til Stender, der står bag byggeprojektet fra ide til realisering. Ifølge Greve Kommune vil projektet skabe cirka 105 nye arbejdspladser i kommunen.

Indtil videre har Burger King, Sunset Boulevard og Kentucky Fried Chicken givet tilsagn til Stender om at etablere sig side om side på en fælles grund på Mosede Landevej i Greve sammen med en OK tankstation. Afdelingsleder Lars Schmidt fra Stender Enterprise A/S skal stå for gennemførelsen af projektet med forventet byggestart til februar eller marts 2018. Først skal der dog vedtages et lokalplanforslag for anvendelse og byggemuligheder på grunden. Dette forslag skal i otte ugers offentlig høring, og først når byrådet har set indkomne høringsvar, kan en endelig lokalplan vedtages af byrådet.

- Vi har fået ideen og taget initiativ til byggeprojektet. Vi har blandt andet stået for myndighedskontakten, talt med naboerne samt tiltrukket investorer og virksomheder til det. Vi har oplevet en stor interesse for projektet, der skal opføres efter et helt moderne koncept for fastfoodrestauranter. Vores indtryk er, at der er fuld fart på væksten i Greve. Erhvervsområderne i Greve er attraktive, og ledige grunde er meget efterspurgte. Det har derfor ikke været svært at tiltrække aktører til projektet. For grunden har en god beliggenhed lige ud til motorvejen, og virksomhederne bliver synlige for den forbikørende trafik, siger Lars Schmidt.

Nye arbejdspladser

Greves borgmester Pernille Beckmann hilser det nye byggeprojekt velkommen, da det vil skabe vækst og nye arbejdspladser i kommunen.

- Jeg er glad for, at en professionel aktør som Stender har taget initiativ til projektet, da det vil fremme beskæftigelsen i Greve og tiltrække nye aktiviteter og handel til Greve. Også fordi vi er i en situation, hvor vi i kommunen er udfordret på plads til nyt erhvervsbyggeri. Vi har ikke særlig mange ledige grunde tilbage. Det er positivt, at det er lykkedes at komme frem til en spændende udnyttelsesplan for grunden på Mosede Landevej, siger Pernille Beckmann.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078