23948sdkhjf

Treco udvider efter gigantordre

Trecifret millionordre fra Canada Post.

Den nordjyske virksomhed Treco landede sidste år en trecifret millionordre hos Canada Post Corporation i skarp konkurrence med over 25 store canadiske og amerikanske virksomheder. Da mange detaljer skulle falde på plads, begyndte maskinfabrikken først produktionen af postkasserne i april 2017.

For at bevare det stærke, stabile samarbejde med nuværende samarbejdspartnere har Treco valgt at investere i en separat produktionshal på 4.000 kvadratmeter i Aalestrup, som udelukkende skal bruges til at producere postkasser, lyder det i en skriftlig meddelelse fra selskabet, hvor det også fremgår, at de første postkasser forventes leveret i august 2017.

Udnytter ressourcerne

Treco har i forvejen en produktionshal på 7.000 kvadratmeter i samme by, hvor maskinfabrikken laver kundespecifikke løsninger inden for pladebearbejdning.

Den store ordre har været en milepæl for den lille virksomhed og viser, at danske virksomheder stadig er konkurrencedygtige på verdensplan, lyder det fra Preben Pedersen, administrerende direktør i Treco:

- Vi er utroligt stolte af, at vi fik denne gigantordre fra Canada Post. Vores virksomhed er ikke den største, men vi udnytter vores ressourcer effektivt, siger Preben Pedersen, der står i spidsen for Trecos 66 medarbejdere.

TRECO holder officiel åbning af den nye produktionshal navngivet CMB fredag 2. juni 2017 kl. 13.00 på adressen Bjergegaardsvej 8-10 i Aalestrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125