23948sdkhjf

Vejdirektoratet åbner Messemotorvejen

Fejres med fuld musik.

10 kilometer ny motorvej vest om Herning står klar til trafikanterne 28. maj. Her indvier Transport- Bygnings – og Boligminister Ole Birk Olesen med et snoreklip officielt Messemotorvejen, som går fra Snejbjerg til Sinding.

Vejdirektoratet inviterer i anledning af åbningen af Messemotorvejen alle nysgerrige borgere til at afslutte Kr. Himmelfartsferien med at komme og fejre den nye vej sammen med os.

Messemotorvejen skaber en trafiksikker forbindelse til det kommende regionshospital i Gødstrup via til- og frakørslen Herning NV.

Messemotorvejen fører desuden videre nordpå i den kommende motorvej Holstebromotorvejen, som åbner inden udgangen af 2018.

Holstebromotorvejen kobler til den tid det nordvestlige Jylland på det overordnede motorvejsnet og giver kortere rejsetid mellem Herning og Holstebro.

Motion og musik

Åbningsdagen 28. maj starter med motionsaktiviteter på den friske asfalt, arrangeret af fem lokale foreninger under Herning Idrætsråd. Her er der en unik mulighed for at komme ud at motionere på Messemotorvejen, inden den åbner for trafik senere samme dag.

Deltagerne kan både løbe, cykle og rulle på to forskellige distancer: 5 og 10 kilometer. Man kan også nøjes med at gå på ruterne ude i nødsporet.

Efter en god tur ude på motorvejen kan deltagerne nyde gratis kaffe og kage, mens marimba-orkestret El Rico Mambo fra Herning Musikskole spiller op.

Taler og snoreklip

Herefter er det tid til taler af Transport- Bygnings – og Boligminister Ole Birk Olesen, borgmester i Herning Kommune Lars Krarup, borgmester i Holstebro Kommune H.C. Østerby, samt regionsrådsformand Bent Hansen.

Til slut klipper Transport- Bygnings – og Boligminister Ole Birk Olesen snoren og erklærer Messemotorvejen for åben.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078