23948sdkhjf

NLA med i vigtigt forum

Kran og Blok i europæisk samarbejde.

NLA-medlemsskabet har givet DTL adgangsbilletten til at gå ind i et europæisk arbejde om særtransporter.

NLA, der er sammenslutning af de nordiske vognmandsforeninger, DTL, Danske Vognmænd, SÅ Sveriges Åkeriföretag og NLF (Norges Lastebileier-Forbund) samt SKAL (Finsk transport og logistik) som associeret medlem, er nu blevet medlem af organisationen ESTA (European Association of Abnormal Road Transport and Mobile Cranes).

ESTA varetager interesserne for kran og specialtransportører i store dele af Europa og har medlemmer fra Belgien, Danmark, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kina, Norge, Polen, Storbritannien, Spanien, Schweiz, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Tyrkiet og Østrig.

Medlemskabet giver adgang til at deltage i arbejdet med at fremme vilkårene for særtransporter i EU og giver løbende mulighed for at engager med ESTAs sekretariat og med andre medlemmer.

Herudover holder ESTA regelmæssigt møder. Et kommende er i Stockholm den 20. oktober, hvor formanden for DTL Kran Blok Erfa, kran og specialtransportør Frank Segall samt sekretær for DTL Kran Blok Erfa, Finn Bjerremand, vil deltage.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078