23948sdkhjf

Deutsche Post øger driftsresultat

DP/DHL-koncernen fortsat stærk indtjeningdtendens i andet kvartal.

Deutsche Post DHL Group øgede driftsresultatet markant i andet kvartal af 2016. Koncernens EBIT steg til 752 millioner EUR, hvilket er en stigning 40 pct. i forhold til samme periode året før (2015: 537 EUR million).

Dermed har den store post og logistikkoncern nået det bedste driftsresultat nogensinde i andet kvartal.

Fremgangen er opnået, selv om koncernomsætningen faldt med 3,5 pct. til EUR

14.200 millioner mellem april og juni 2016 (2015: 14.700 millioner EUR).

Faldet i koncernomsætningen er påvirket negativt af valutakursudsving og lavere brændstoftillæg. Den primære årsag er dog en ændring i indtægter fra en central kunde kontrakt i Supply Chain division, der startede i fjerde kvartal af 2015.

Korrigeret for de ovennævnte effekter steg koncernens omsætning med 4,1 pct. i forhold til samme periode sidste år.

- Vores succesfulde forretningsudvikling og den kraftige stigning i driftsresultatet vi har opnået i andet kvartal viser, at vi tog de rigtige beslutninger og har foretaget de rigtige investeringer i 2015, et overgangsår, at sætte scenen for at forbedre vores lønsomhed i år og i de kommende år. Efter at have præsteret det stærkeste andet kvartal i vores historie, er vi godt på vej til at nå vores mål. Vores Post - eCommerce - Parcel division har især bidraget til den positive udvikling. PeP-ledelse bidrager løbende til at den positive udvikling, der gør divisionen markedsledende gennem fremtidsorienterede investeringer og toneangivende nyskabelser, siger Frank Appel, adm. direktør for Deutsche Post DHL Group.

 

Outlook

Indtjeningsprognosen for 2016 og Deutsche Post DHL Groups langsigtede mål er bekræftet af kvartalsresultatet. Selvom den globale økonomiske vækst fortsat kun er moderat, forventer ledelsen at de strategiske initiativer, der gennemføres i alle fire divisioner, vil bidraget til et forbedret EBIT for helåret 2016.

Deutsche Post DHL Group derfor igen bekræfter sin prognose for hele året 2016 for gruppe EBIT at være mellem 3,4 mia. EUR og 3,7 mia. EUR.

Gruppen fastholder også sine mål ud over 2016: Deutsche Post DHL koncernen forventes fortsat at opfylde prognosen om en gennemsnitlig stigning i det primære driftsresultat på mere end 8 pct. om året i perioden 2013-2020.

Transport Tidende på iPhone:

Hent Transport Tidendes gratis app på AppStore

Transport Tidende på iPhone

Hent Transport Tidendes gratis app på App Store

- See more at: http://www.transporttidende.com/artikler/usa-c36/uti-fuldt-fusioneret-med-dsv-p44439#sthash.XL65498Z.dpuf
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078