23948sdkhjf

DAF XF kåret

Vinder ”Fleet Truck of the Year”.

DAF XF er blevet kåret som ”Fleet Truck of the Year 2016” på den prestigefyldte ”Motor Transport Awards” i London, DAF’s sjette sejr i de sidste ni år. DAF fik udleveret prisen ved en officiel ceremoni, som blev overværet af 1.600 ledende repræsentanter fra transportbranchen.

Prisen understreger igen, at flådeejere reelt får fuld udbytte af DAF Transport Efficiency programmet til reduktion af driftsomkostninger og maksimering af udnyttelsesgraden.

Motor Transport Awards, anerkendt som branchens ”Oscars", uddeler priser i en række kategorier, hvor Fleet Truck of the Year anses som den højeste anerkendelse af de kommercielle bilproducenter.

”Flåde topperformer”

Juryen kårede DAF XF på grund af dens fremragende kombination af dokumenteret driftssikkerhed, effektivitet og førsteklasses forhandlersupport. ”Den enestående brændstoføkonomi gør XF til en flåde topperformer”, udtalte juryen.

DAF blev rost for konstant at forbedre XF programmet. AF har sikret sig, at førerhusets design løbende udvikler sig og der er masser af plads til glæde for chaufførerne.

En stor anerkendelse

Richard Zink, DAF Trucks’ direktør for marketing og salg kommenterede:

-Jeg er henrykt over, at jurymedlemmerne har anerkendt, at DAF XF tilbyder enestående lave driftsomkostninger og klassens førende chaufførkomfort og samtidig bakkes op af et stærkt og professionelt netværk.

Motor Transport Awards uddeles på baggrund af bedømmelser fra et uafhængigt panel af vognmænd og flådeoperatører, hvilket gør det endnu mere værdifuldt at vinde Fleet Truck of the Year”.

Transport Tidende på iPhone:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08