23948sdkhjf

Samskip henter miljø-certificering

ISO14001 tildelt af Lloyd's Register.

Samskip er blevet bevilget med ISO14001:2015-certificeringen af Lloyd’s Register, fremgår det af en skriftlig meddelelse fra det hollandske transportselskab.

ISO14001 dækker over miljøforhold, og i Samskips tilfælde bevilges certificeringen for selskabets multimodale operationer i Rotterdam (shortsea) og Genemuiden (bane).

En milepæl

Eva Rademaker-de Leeuw, chef for marketing og kommunikation i Samskip, fortæller, at certificeringen sker på baggrund af, at Samskip anser bærdygtighed som et af de grundlæggende elementer i at lave forretning:

- Vores Corporate Sustainability Strategy er en integreret del af vores selskabs troværdighed. Vi griber enhver mulighed til at blive mere bæredygtige og reducere vores kulstofs-fodaftryk - ikke fordi det er et belejligt PR-redskab, men fordi det hjælper os med at forbedre ressource-effektiviteten, reducere affald og reducere risici, siger Eva Rademaker-de Leeuw.

Samskips nye bæredygtighedsstrategi så dagens lys tidligere i år. Den er udviklet for at gavne samfundet såvel som Samskip som forretning. Den består af fem KPI’er (key performance indicator): Øgning af intermodale services, reducering af udledninger per kilometer, reducering af kWh, reducering af papirforbruget og reducering af vandforbrug.

- ISO14001-certificeringen er en milepæl, men vores bestræbelser fortsætter. Næste skridt er at udvide Samskips miljøstyringssystem til at dække hele logistik-forretningen samt vores Breakbulk- og nordatlantiske aktiviteter, siger Eva Rademaker-de Leeuw.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078