23948sdkhjf

PostNord sælger ud

Afvikler selskaber udenfor Skandinavien.

I efteråret 2015 blev det besluttet at integrere Strålfors i PostNord-koncernen. Integrationsarbejdet er i gang, og som et led i dette har Strålfors til hensigt at sælge de virksomheder, der ligger uden for Norden.

Strålfors har indgået aftale med AURELIUS Wachstumskapital om at sælge sine datterselskaber i England og Polen. Strålfors har også drøftet et muligt salg af Strålfors' datterselskab i Frankrig med virksomheden AURELIUS Wachstumskapital og dennes partner Coliseum. Coliseum har en option på køb af aktierne i selskabet. Salget af Strålfors' datterselskaber i England og Polen afhænger af, at visse betingelser opfyldes.

– PostNord tilbyder kommunikations- og logistikløsninger til, fra og i Norden, og det er Strålfors' rolle at være den førende leverandør af kanaluafhængige kundekommunikationsløsninger. Det betyder, at vi nu vil koncentrere os om vores aktiviteter i Norden. Det betyder også, at vores datterselskaber i England, Polen og Frankrig vil få meget bedre forudsætninger for at udvikle sig med en anden ejer, siger Annemarie Gardshol, CEO i PostNord Strålfors Group AB.

–Vi vil sammen med ledelsen og medarbejderne bygge videre på den nuværende forretningsmodel og kunderne samt udvikle nye aktiviteter, siger Carsten Adel-Hadi, CEO i AURELIUS Wachstumskapital.

Det berører ca. 400 medarbejdere i virksomhederne i Frankrig, Polen og England. I Frankrig er den obligatoriske informationsprocedure indledt som følge af Coliseums option.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063