23948sdkhjf

Store drenge på store maskiner

Stor succes på årets MC-tur.

En sund konkurrence er vigtig, men det er også godt at have gode netværk blandt kollegerne, så man i spidsbelastninger kan hjælpe hinanden. Derfor er der meget god mening i netværksture, som ITD har flere af om året.

- Jeg har på fornemmelsen, at ture som disse er med til at styrke sammenholdet, og alle får udvekslet erfaringer på kryds og tværs mellem virksomhederne, uanset om der er tale om små eller store forretninger, vurderer Dan Z. Christensen, der er distriktskonsulent hos ITD.

I lørdags var det således tid til den årlige motorcykeltur, der i år talte 25 personer fordelt på 23 flotte motorcykler og en enkelt følgebil.

Rundt i trekanten

Turen startede hos Dansk Auto Logik i Vamdrup, hvor den administrerende direktør Steffen Yde viste rundt. Dansk Auto Logik transporterer langt størsteparten af alle nye biler i Danmark og sætter også udlejningsbiler og leasingbiler i stand, så der var nok at se på.

Herefter kørte de 25 motorcykelfolk videre mod Horsens gamle Statsfængsel, hvor den stod på sandwich, inden alle fik en rundtur.

Lettere forsinket blev alle efter en stund løsladt til deres ventende motorcykler, og dagens sidste etape til Harresø Kro tilbagelagt i godt humør ad snørklede og smukke veje.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062