23948sdkhjf

Forsikring klar med krav

Regres rettes mod trailer-ejere.

DFIM (Dansk Forening for international Motorkøretøjsforsikring)) oplyser, at mulige regreskrav fra DFIM mod danske vognmænd/trailerejere for skader forvoldt i Tyskland fremover som udgangspunkt vil være begrænset til den situation, hvor trækkeren er ukendt.

Hvis kun traileren er kendt, hæfter traileren for den samlede skade, da traileren betragtes som et motorkøretøj i Tyskland, oplyser DTL.

I tilfælde af, at traileren ikke er behørigt ansvarsforsikret, vil DFIM fortsat gøre regres mod jeren/brugeren.

Herudover vil der som hidtil kunne komme direkte krav eller regreskrav mod danske ognmænd/trailerejere fra tyske skadelidte og ansvarsforsikringsselskaber.

DFIM er ikke involveret i disse eventuelle krav, som dermed bliver et anliggende mellem skadelidte og vognmand/trailerejer og deres eventuelle forsikringsselskaber.

Praksis for regreskrav fra alle øvrige lande vedrørende trailere er uændret.

Siden april har en lastbil kørt rundt til folkeskoler, efterskoler og specialskoler for at informere om, hvordan det er at arbejde som chauffør. Kampagnen er blevet så stor en succes, at Transportens Udviklingsfond har besluttet at forlænge kampagnen med et år. 110 skoler vil få besøg i løbet af efteråret og vinteren.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063