23948sdkhjf

To tippere til Laursen

Kel-Berg-levering fra Hedensted.

Entreprenør Ejvind Laursen har netop hentet disse to tiptrailere: En ny fire-akslet Kel-Berg Hardox tiptrailer 35 kubikmeter til hårdt nedbrydningskørsel og en fire-akslet Kel-Berg tiptrailer 37 kubikmeter fra Lastas i Hedensted.

Hardox-tiptraileren står på fire ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Den er opbygget med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Siderne er fremstillet i Hardox 450 8 mm alu. profiler med topprofiler og har kasse opbukket i plade med kraftig Hardox 450 bund på 12 mm. Den har tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2-vejs ventil, og tophængsel er flyttet cirka 180 mm frem for ti procent ekstra åbning.

Den anden Kel-Berg tiptrailer 37 kubikmeter står på fire ni-tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Den er opbygget med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger. Siderne er fremstillet i 40 mm alu. profiler, bunden er af 7 mm alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2-vejs ventil, og tophængsel er flyttet cirka 180 mm frem for ti procent ekstra åbning.

Trailerne er leveret af Anders Larsen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063